У 46 років йому все ще треба мама: Арсен Мірзоян показав, що він — не чоловік, а третя дитина Тоні Матвієнко

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян завжди здавалися прекрасною парою. Але невже між ними зовсім не романтичні почуття? Арсен дав чіткий натяк своїм новим дописом.

Справжньому коханню нічого не спроможне стати на заваді. Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко познайомилися у далекому 2011 році та одразу відчули симпатію одне до одного. Почуття між ними розвивалися поступово. Чим більше вони спілкувалися, тим більше їх тягнуло один до одного. З часом співаки зрозуміли, що не можуть бути окремо.

Але початок щасливих взаємин був досить непростим. Річ у тому, що Арсен був у стосунках з іншою жінкою. Ба більше, вони знаходилися в офіційному шлюбі! Через це Тоню дуже довго й активно звинувачували в руйнуванні чужої сім’ї. На ці прикрі слова Матвієнко реагувала дуже стримано, зазначаючи, що якщо в парі все чудово, то ніхто не зможе стати на заваді її щастю. Тому те, що сталося, цілком могло б відбутися і без Антоніни.

Арсен Мірзоян показав, як він звітує Тоні Матвієнко про свій день
Арсен Мірзоян показав, як він звітує Тоні Матвієнко про свій день

Але у такому випадку ми не знали б однієї з найкрасивіших пар українського шоубізнесу, яка демонструє, що таке справжнє кохання. В офіційному шлюбі вони живуть уже понад 7 років, а їхня донечка Ніна у січні відсвяткувала своє 8-річчя. Спільне фото з дівчинкою Арсен показав у сторіс, підписавши його “мама, ми поїли та в шапці”, згадавши при цьому кохану.

Також Мірзоян виклав фото квітів. Простий, але елегантний букет тюльпанів він придбав для Антоніни та написав, що вже чекає на неї. Продовження можна було побачити на сторінці Матвієнко. Щаслива артистка з букетами обіймає свого коханого та доводить, що справжнє, щире щастя дійсно існує.

43-річна Антоніна Матвієнко показала квіти, які їй подарував Арсен Мірзоян
43-річна Антоніна Матвієнко показала квіти, які їй подарував Арсен Мірзоян

Помітно, що за роки разом Арсен став більш поважним, на його волоссі з’явилася сивина. Але любов співака ніколи не старіє. І своїми почуттями закохані завжди надихають шанувальників.

Схожі статті

Не єдині у батьків: Дорофєєва та Позитив показали брата і сестру, які з ними з дитинства

Про Дорофєєву і Позитива говорять всі, адже вони здобули шалену популярність ще будучи разом у гурті, але мало хто знає, що Надя має брата, а Олексій сестру - хто вони і як виглядають?

Як виглядає коханий Камалії, з яким вона познайомилася на вечірці: вже є спільне фото

Найбагатша співачка України Камалія показала, як виглядає її коханий та розповіла про стосунки з ним. Їхня доленосна зустріч відбулася на вечірці.

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.