Рубрики: Новини
08.10.2024 14:27

Марічка Падалко розповіла, як контролює Єгора Соболєва у спілкуванні з жінками: “Розказую, кому можна”

Марічка Падалко з Єгором Соболєвим є ідеальною парою. Але чи не є це враження хибним? В інтерв'ю Аліні Доротюк телеведуча розповіла про те, чому постійно перевіє свого коханого.
Поділитися

Стосунки Єгора Соболева та Марічки Падалко розпочалися понад 20 років тому. За цей період вони пережили чимало приємних та складних ситуацій, пройшли через випробування. Але все у житті подружжя тільки зміцнювало їхній шлюб. Хоча в ньому й досі бувають ситуації, з якими згодилася б миритися не кожна людина чого лише варта регулярна перевірка Марічкою Єгора.

Телеведуча зізнається, що по своїй натурі вона дуже емоційна, часом навіть істерична. І часто ці якості доводиться відчувати на собі Єгору. Марічка зізнається, що вона дуже ревнива. Хоча з роками прояви ревнощів у Падалко стали меншими, але вони присутні й досі. За роки разом ведуча влаштовувала скандали, биття посуду, та навіть писала одній жінці, яку вважала своєю конкуренткою. Причому під час цієї переписки Марічка зовсім не підбирала делікатних слів.

Марічка Падалко розповіла Аліні Доротюк про свою емоційність та ревнивість

Так, телеведуча 1+1 неодноразово брала телефон чоловіка та перевіряла. Навіть зараз вона це робить, але тепер не тільки читає переписки, а й розповідає коханому, кому можна ставити реакцію та яку саме. Нічого поганого в цьому Марічка не вбачає. Вона вважає, що тут річ не про довіру чи особистий простій, а про банальне нерозуміння деякими чоловіками того, кому можна поставити сердечко, а кому не варто через невірне трактування цієї реакції жінкою.

До слова, під час першого знайомства з Єгором Марічка не відчула до нього закоханості. Вони зустрілися, коли обоє ще знаходилися у своїх перших шлюбах. Для Падалко Єгор розкрився у часи Помаранчевого майдану. Тоді телеведуча оцінила пасіонарність, сміливість, рішучість та чесність Соболєва. Вона побачила в ньому те, чого їй увесь час не вистачало. З того моменту між ними виникнула спільна симпатія, яка й переросла у щире кохання на десятки років.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко з трьома дітьми від Єгора Соболєва