Невиплачені кредити, відсутність освіти та дитина від колишньої: чим Єгор Соболєв зацікавив Марічку Падалко?

Марічка Падалко вже понад 20 років знаходиться у щасливих стосунках з Єгором Соболєвим. У цьому союзі народилося 3 прекрасних дітей. Але не всі знають, що ця пара могла розійтися ще на початку.

Марічка Падалко — це не лише успішна ведуча телеканалу 1+1, а також чудова дружина та зразкова мама. Але ідеальна сім’я журналістки сформувалася далеко не одразу. До шлюбу з Єгором Соболєвим у Марічки було ще одне заміжжя. Зі своїм першим чоловіком телеведуча познайомилася ще в школі завдяки конкурсу краси. Зустрічатися вони почали, коли Падалко було 14 років, а її обранцю — 15. Одружилися вони через 8 років стосунків.

Марічка зазначає, що її перший чоловік був чудовим, тому ніяких претензій вона до нього не мала. Але зрештою дівчина зрозуміла, що їй чогось не вистачає в цих стосунках, в них немає драйву, який вона знайшла в стосунках із Соболєвим. Але познайомилася вона з Єгором ще під час першого шлюбу. У Соболєва тоді також була власна родина. Кохання між ними тоді не виникнуло, воно з’явилося пізніше. Але і тут були свої особливості.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко під час інтерв'ю з Аліною Доротюк
Телеведуча 1+1 Марічка Падалко під час інтерв’ю з Аліною Доротюк

Після знайомства з Єгором Марічка не одразу побудувала прекрасні стосунки. Мама дівчини була проти її вибору. Щоправда, Падалко не давала можливості їй висловитися особисто, а тому жінка писала листи, де просила подумати. Маму турбувало, що у Єгора є дитина. Це ж змушувало задумуватися і саму Марічку. Також переживання викликали кредити, які на той момент залишилися у Соболєва та які він виплачував, та відсутність освіти.

Так, на момент знайомства у Єгора не було закінченої вищої освіти. І для мами Марічки, яка багато років пропрацювала викладачем, це було досить дивним. Але з правильним рішенням дівчині допомогла бабуся. Вона сказала, що ще ніколи не бачила у Марічки таких очей, які у неї були після знайомства з Єгором. А Падалко дуже довіряла своїй бабусі. Це й допомогло визначитися та створити одну з найкрасивіших зіркових родин в Україні.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим
Марічка Падалко зі своїм чоловіком Єгором Соболєвим

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зовнішнім виглядом поряд із ефектним чоловіком

Зірка "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка приховує свого молодого коханого, оприлюднила фотографію, де позувала поряд з імпозантним чоловіком.

Слідом за Мішиною була Нікітюк: 40-річний Дьомін все ніяк не може визначитись, кого любить

Слава Дьомін розлучився зі своєю дружиною 3 роки тому та довгий час холостякує, але при цьому публічно висловлюлює свої почуття до зіркових колег - що у ведучого було з Мішиною та Нікітюк?

Дружина Тімура Мірошниченка показала перший день народження всиновленої доньки в колі сім’ї

Усиновлена донька відомого телеведучого Тімура Мірошниченка отримала бажаний подарунок на день народження. На цю прикрасу вона чекала цілих два місяці. Уже відомо, що це за знахідка.

“Біда” прийшла звідки не чекали: у родині Віктора Павліка виникли проблеми з сином

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про нову проблему, яка виникла із 3-річним сином Михасиком. Вже підключились усі фахівці.

Тепер їх пʼятеро в сімʼї: 37-річна Ірина Федишин розповіла про поповнення – коли встигла?

Ірина Федишин вірна дружина та щаслива мама двох синів, але у співачки сталося ще одне невелике поповнення в сім'ї - хто приєднався до зіркової родини?

Зʼявився новий коханий? 38-річна Христина Остапчук натякнула на зміни в особистому житті

Христина Горняк завидна холостячка, яка перебуває в активному пошуку свого кохання - блогерка заінтригувала змінами в особистому житті та злегка натякнула на стосунки.