Рубрики: Новини
09.10.2024 15:02

Дихає не дружиною Таюне: 51-річний Олег Винник розповів неприємну правду, яка здивувала фанатів

51-річний Олег Винник розповів неочікувану правду, яка здивувала фанатів після 2,5 років мовчання в Берліні. Виконавець, виявляється, дихає не своєю дружиною Таїсією.
Поділитися

Майже 3 роки Олег Винник не з’являється на українській сцені. Публіка вірила, що імовірно артист таки наважиться повернутися до України та почне проводити концертну діяльність, як це зробила велика кількість інших співаків. Однак, повелитель вовчиць не тільки зробив величезну паузу в кар’єрі, але і навіть розірвав контракт зі своїм продюсером.

В шоу-бізнесі поговорювали, що у нього не вийде повернутися на минулі позиції, але Олег взявся робити для цього все можливе. Окрім, повернення на батьківщину, звісно.

Олег Винник розповів, як змінилося його життя за 2 роки

Олег Винник розповів, як змінилося його життя за 2 роки

Днями стало відомо, що Олег оголосив нові концерти. Це вже було організовано з новою командою, де також є Валерія Барон, очільниця фан-клубу артиста. Продюсери вже дали негативну оцінку роботи його колективу, яка не змогла уникнути навіть примітивних помилок. І тим не менш, на фанатів артиста чекають концерти.

Повідомлення про це було зроблено на іноземному сайті, де йдеться про повернення Винника німецькою мовою. Зокрема, говориться, що після релізу пісні “Мої люди” Олег Винник готується до сенсаційного повернення з живим шоу.

Також на особистій сторінці в соціальній мережі Тік-Ток співак опублікував відео, в якому оголосив концерти за кордоном та заявив, що він, мовляв, “дихає музикою та живе в піснях”. Винник планує відіграти шоу в Німеччині, Польщі, Чехії та Австрії.

Чи з’явиться разом з ним Таїсія достеменно невідомо. Раніше вокалістка намагалася побудувати свою сольну кар’єру і все менше показувалася разом зі своїм таємним чоловіком на публіці. Але з ним вона втекла і ховалася впродовж цих двох років, не даючи ніяких коментарів чи інтерв’ю, що повністю зруйнувало її попередню роботу. Хто знає, можливо вона також зробить спробу повернення на сцену?