Рубрики: Новини
10.10.2024 13:04

Одразу й не скажеш, що зірка: Маша Єфросиніна показала, як виглядає без макіяжу жовтневими ранками

Маша Єфросиніна здивувала всіх своєю відкритістю. Вона показала, як виглядає в побуті без жодного гриму, елегантних суконь та високих підборів. Такою зірку ще не бачили.
Поділитися

Легендарна телеведуча України Маша Єфросиніна, яка асоціює себе, як сталева жінка, показала, як вона виглядає в звичайному побуті поза камерою. Тобто, без краплі гриму чи макіяжу, без підборів і елегантних суконь. А просто у звичайному верхньому одязі, коли зранку просто вирішила вийти на вулицю, по пити чаю, по бути на одинці і насолодитися неймовірною красою природи. І що, напевно, найголовніше для знаменитості, по бути в тиші. Те, як Маша Єфросиніна виглядає у звичайному буденному житті вона показала в своєму дописі на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як відомо, нині Маша Єфросиніна перебуває на відпочинку закордоном в Італії. У такі подорожі вона їздить не так часто, як це роблять інші зірки чи блогери. Зазвичай Маша Єфросиніна дуже багато працює і в її stories в Instagram переважно можна побачити одну роботу, а не відпочинки. Нині відома телеведуча показала себе у осінньому фіолетовому пальто. Здається, що ніби воно навіть лаковане. Але чи дійсно це так в реальності, невідомо.

 

Свій допис Маша Єфросиніна підписала наступним чином: “Aesthetic of my Italian journey…”, що в перекладі означає: “Естетика моєї італійської подорожі…”. До свого осіннього пальто Маша Єфросиніна одягла великі окуляри з чорною оправою, які призначені для корекції зору. Чомусь для цих світлин зірка вирішила не робити гарну і пишну зачіску, як зазвичай. А навпаки, вона лишила своє волосся без будь-якого об’єму, ще й загорнула свої пасма за вуха. У коментарях до цього допису деякі підписники написали, що з початку їм здалося, що це Андрій Малахов. Багатьох це налякало, адже відомо звідки він. Іншим здалося, що нині Маша Єфросиніна дуже схожа на свою маму.