Рубрики: Новини
11.10.2024 15:25

5 відомих знаменитостей, які влаштувались на звичайну роботу: Сасанчин, Ступка, Матвієнко

Не всім знаменитостям вдається впоратися з фінансовим навантаженням у житті та покрити свої потреби через це нічну діяльність. Тоді доводиться опановувати інші професії.
Поділитися

Але не можна сказати, що це негативний досвід, адже завдяки йому наповнюється кругозір та розширюється свідомість. І хто знає, можливо завдяки зміні сфери діяльності може прийти і натхнення, в результаті якого народиться новий.

Тоня Матвієнко

Сасанчин, Ступка та інші зірки розповіли, ким працюють поза сценою

Не так давно Тоня Матвієнко зізналася, що влаштувалася працювати викладачем в інститут культури Михайла Поплавського. Зірка відкрито заявила про те, що причина була у грошах. Мовляв, заробляти круглі суми не вдається, їй доводиться вдаватися до додаткового заробітку.

Роман Сасанчин

Сасанчин, Ступка та інші зірки розповіли, ким працюють поза сценою

Роман після перемоги у вокальному шоу далеко не одразу зміг знайти роботу до душі, і був вимушений піти касиром, аби утримувати свою сім’ю. Адже незабаром після фіналу конкурсу стало відомо про вагітність його коханої Іванни. Дівчина також довго не сиділа в декреті і пізніше вийшла на роботу на прийом дзвінків у службі доставки.

Дмитро Ступка

Сасанчин, Ступка та інші зірки розповіли, ким працюють поза сценою

Дмитро Ступка після переїзду до Сполучених Штатів Америки також розповів, що влаштувався на звичайну роботу. Зокрема, він згадав про мувінгову компанію. Але так склалося, що чоловік не зміг довго там про працювати. Одразу ж дали про себе знати проблеми зі здоров’ям, тому актор був вимушений звільнитися.

Даша Астаф’єва

Сасанчин, Ступка та інші зірки розповіли, ким працюють поза сценою

Даша Астаф’єва також не побоялася важкої роботи, і у 2022-у стало відомо, що вона чистить картоплю у місцеві їдальні. Зірка зізналася, що влаштувалася туди на добровільних та благодійних засадах, тому звичайно, ніякої зарплати в неї не було. Однак, українці оцінили той факт, що неймовірна красуня та найбажаніша жінка України готовагнути спину заради інших.