Рубрики: Новини
11.10.2024 21:19

Переможець “Холостячки-1” Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля в США: фото нареченої

Колишній коханий Ксенії Мішин стендап-комік і колишній сценарист "Кварталу 95" Олександр Еллерт заінтригував весільним відео з Америки. Невже одружився?
Поділитися

Український комік Олександр Еллерт, який у 2022 році переїхав У США, де весь цей час намагається побудувати нове життя, оприлюднив в Інстаграм цікаве відео з виїзної весільної церемонії, яка проходила під відкритим небом у дуже мальовничому місці на тлі зелених пагорбів. У кадрі наречена в розкішній білій сукні зі шлейфом під руку з батьком проходить до красиво оформленої зони, де на неї чекає наречений. Невже Еллерт натякає, що одружився?

Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля в США

Все виявилося набагато прозаїчніше. Український комік був на цьому весіллі ведучим. Якщо перейти на мікроблог нареченої, то можна побачити чоловіка, який зі спини дуже сильно нагадує нашого коміка.

Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля в США
Олександр Еллерт відгуляв гучне весілля в США

Зазначимо, що після переїзду до США, Олександр Еллерт намагався продовжити виступати, проте з кар’єрою стендапера поки що не вдалося. Як стверджує скандальний блогер Богдан Беспалов, комік час від часу виходить на публіку, але очікуваного успіху поки що не досяг. Усі його виступи відбуваються на маленьких сценах за дуже скромний гонорар. Ймовірно, тому Еллерт береться за додаткову роботу та пропонує свої послуги з ведення різноманітних заходів.

Нагадаємо, що переможець першого сезону “Холостячка” комік та сценарист Олександр Еллерт після закінчення проекту ще якийсь час намагався будувати стосунки з героїнею шоу Ксенією Мішиною. Майже рік пара зустрічалася і, здавалося, все йде до весілля, проте до РАГСу вони так і не дійшли. Першою про розрив стосунків повідомила Мішина, потім інформацію підтвердив Еллерт.

Ксенія Мішина зі своїм колишнім бойфрендом Олексанром Еллертом

Ще якийсь час екси підтримували зв’язок. Подейкували, що спочатку війни у ​​2022 році актриса та комік разом виїхали на захід України та провели там кілька тижнів. Згодом Мішина із сином виїхала за кордон, а Еллерт зник, а потім несподівано для всіх з’явився у США. Як потім з’ясується, екс-сценарист Кварталу виїхав із України незаконно, хоча сам він стверджує, що скористався пунктом про звільнення від мобілізації за станом здоров’я. Щоправда, на що хворий, не уточнив.