Рубрики: Новини
11.10.2024 22:57

Головне, аби був у шапці: син Юрія Горбунова займається серфінгом на Дніпрі у жовтні

7-річний син Юрія Горбунова у гідрокостюмі ще досі серфить по Дніпру. Його тіло та голова в теплі, а ось ноги у воді. Як довго хлопець ще купатиметься в річці, невідомо.
Поділитися

Відомий український шоумен Юрій Горбунов показав свого 7-річного сина Івана, який безмежно любить займатися серфінгом на Дніпрі, навіть не дивлячись на те, що на дворі нині 11 жовтня. І хоча сьогодні стовпчики термометра показували не більше 15-19 градусів тепла вдень, хлопець все одно подався до Дніпра займатися своїм хобі. Світлину свого сина Юрій Горбунов виклав у своїй stories у соцмережі Instagram та підписав наступними словами: “Сину, ти в шапці? Зима на носі”. І так, Іван дійсно був у “шапці”, в такій спеціальній, а точніше у гідрокостюмі, який також прикривав і шию, і голову. А ось його ноги були у Дніпрі, сховати їх від прохолодної води було просто неможливо.

Полюбляє цю справу, серфінг на Дніпрі, й дружина Юрія Горбунова, українська журналістка, ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” Катя Осадча. Колись дуже давно вона цим займалася, а потім робила перерву в цій справі на дев’ять років. І зараз знову повернулася до занять цим водним спортом. Серфіти по Дніпру вона ходить разом із своїм сином Іваном. І сьогодні також поставила в свою stories світлини з тренування. Вона написала, що це, як завжди просто щасливі миті для неї.

Юрій Горбунов показав, як його син займається серфінгом восени 

Як відомо, Юрій Горбунов та Катя Осадча разом виховують двох дітей: 7-річного Івана та 3-річного Данила. Знаменитість дуже часто говорить про те, що через сирени вони не сплять по ночам і долучаються до заходів своєї безпеки. В свою чергу це призводить до того, що вони не висипаються. А тому, серфінг на Дніпрі став для них, у першу чергу, моральним порятунком. Займатися цим вони ходять навіть, якщо всю ніч не спали. Сили й наснага на це знаходиться завжди. А після й сили рухатися по життю далі. Як довго вони ще будуть серфіти по Дніпру, до самих морозів, чи ні, невідомо.