Рубрики: Новини
13.10.2024 14:00

37-річна Настя Каменських повернулася до України, але не до Потапа: “Мене привези до себе”

Настя Каменських залишила за своїми плечима сонячну Іспанію та повернулася до України, але не з Потапом і не заради нього. До кого прибула артистка?
Поділитися

Як відомо, Настя Каменських вже 3 роки будує своє життя за кордоном. Зірка давно мріяла перейти на іспаномовний ринок, і говорила про це ще 2021-го. Хто б міг подумати, що обставини закрутиться таким чином, що про її мрію ніхто і не згадає.

Так, велика кількість шанувальників відвернулася від Насті через велику кількість причин, але вона вирішила не відступати від своїх планів і все ж таки перебралася до Іспанії. Що вже казати про її чоловіка Потапа, який останнім часом в Україну взагалі ні ногою. Олексій буває в Арабських Еміратах, Азії, Європі, але на батьківщину не повертається.

Настя Каменських повідомила, що повернулася до України з концертом

Настя Каменських повідомила, що повернулася до України з концертом

Співачка в свою чергу все ж таки знаходить час для візитів до Києва та інших міст. І наприклад, нещодавно 12 жовтня вже засвітилася в столиці. А наступного дня на акаунтах її фанатів з’явилися кадри з її концертом.

Артистка передбачливо зробила собі репости на особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та показала, як пройшов черговий захід. Варто відмітити, що співачка виглядає прекрасно, не дивлячись на складнощі самопочуття після перельотів та довгої дороги, як це часто буває.

Про свого чоловіка Потапа артистка як завжди не говорить ані слова, але зрозуміло, до кого вона приїхала: до шанувальників, які постійно закликають у коментарях співачку приїхати на батьківщину та не забувати їх.

Нагадуємо, останні декілька років мережі точаться чутки про імовірне розлучення Насті Каменських та Потапа. Обидва неодноразово їх спростовували, але їхня поведінка все ж таки нагадує пару, яка знаходиться у серйозні кризи, або можливо навіть вже не живе разом. Зокрема, фанати помічають, що Олексій майже не буває поруч зі своєю дружиною.

Свого часу з Іриною Горовою він також розходився дуже довго. Пара спочатку декілька років не жила разом, а потім ще декілька років тривало розлучення.