Рубрики: Новини
14.10.2024 13:03

Мірошниченки показали, як вчить уроки усиновлена донька: з батьками і нейропсихологом

Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, як вони вчать уроки з усиновленою донькою. Вона пояснила, які є питання та що постійно потрібно вирішувати й над чим дуже довго працювати.
Поділитися

Не лише звичайним українцям, а й відомим зіркам та їх дружинам, дуже важко вчити разом із своїми дітьми уроки. Так само сталося і у великій родині українського коментатора та телеведучого провідних каналів України Тімура Мірошниченка. Як відомо, він разом із своєю дружиною, адвокатесею Інною Мірошниченко, виховують двох рідних і двох усиновлених дітей. Нещодавно захисниця Закону розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram про те, як їх усиновлена донечка Ангеліна навчається вже в школі. Без сліз просто не обходиться.

За словами Інни Мірошниченко, проблема не в тому, що Ангеліна не хоче вчитися, а в тому, що має такий собі “успадкований” багаж. Причина — дитячий будинок ніколи не зможе і не зміг би вкласти в дитину стільки, скільки потрібно. Це можливо отримати й надати дівчинці лише в сім’ї. Нині адвокатеса займається тим, щоб підібрати правильний підхід до дитини, щоб мотивувати і спонукати мозок дівчинки формувати зв’язки. Для цього вони роблять вправи, приймають чимало вітамінів, працюють з психологом, нейропсихологом, дефектологом.

Дружина Тімура Мірошниченка підкреслює, що коли дитина з самого початку росла у дитячому будинку, то в неї з’являється така річ, як “успадкована метальна інвалідність”. Таких дітей просто “списують з рахунків” і все, що їм залишається — інтернат для дорослих. Причина — бо такі діти ніколи не зможуть жити в соціумі, підсвідомо завжди залежатимуть від інших.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як вчить уроки з усиновленою донькою

“Дитина в тілі дорослого”, – роз’яснює це питання Інна Мірошниченко.

Коли зараз Ангеліна вчить уроки, то вона просто плаче. При цьому, її ніхто не сварить. Інна Мірошниченко намагається всіляко підтримувати її. Говорить, що в неї все вийде, що вона все зможе, щось намагається підказувати, а інколи взагалі просто тримається трішки подалі. Але поки що, все, що у дитини вимагає розумових зусиль, викликає в неї сльози, або агресію.