З Майклом Дугласом і його сином від Кетрін Зета-Джонс: Тімур Мірошниченко вразив знайомством по-голлівудськи

Відомі своїм усиновленням дітей телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна зустрілися з Майклом Дугласом і його сином Діланом від шлюбу з Кетрін Зета-Джонс. Відомо, де саме це сталося.

Адвокатеса, засновниця марафону здоров’я та краси, громадський діяч Інна Мірошниченко, яка є дружиною відомого телеведучого Тімура Мірошниченка, опублікувала світлину на “мільйон”. Вона сфотографувалася з Майклом Дугласом і його сином Діланом від шлюбу з Кетрін Зета-Джонс. Цю світлину Інна Мірошниченко оприлюднила в своїй stories у соцмережі Instagram.

Як відомо, 79-річний Майкл Дуглас є легендарним американським актором і кінопродюсером. Зніматися в кіно він почав ще в 1966 році. Він зіграв невеличку роль водія в стрічці “Відкинь гігантську тінь”. Відтоді його участь в зйомках нараховується в безлічі різноманітних кінофільмах. Найвідоміші: “Американський президент”, “Привиди колишніх подружок”, “Волл-стріт: гроші не сплять” та “Месники: Завершення”. Майкл Дуглас мав намір отримати “Оскар”, але в цьому він поки що залишився лауреатом. Отримати нагороду він сподівався у номінації “Найкращий актор” за зйомки в фільмі “Волл-Стріт”.

Тімура та Інну Мірошниченків помітили з Майклом Дугласом і його сином Діланом
Тімура та Інну Мірошниченків помітили з Майклом Дугласом і його сином Діланом

Ділан Майкл Дуглас є сином Майкла Дугласа та британської акторки Кетрін Зета-Джонс. З Кетрін Майкл Дуглас одружився у 2000 році. Він і вона народилися в один день із різницею у віці в 25 років. Весільна сукня Кетрін Зета-Джонс коштувала 250 тисяч доларів. А загалом їх весілля обійшлося в 1,5 мільйона доларів і воно проходило в готелі “Plaza Hotel”. Утім навіть такі статки не врятували подружжя від розлучення. Але пара, то розлучалася, то сходилася знов. Нині їх стосунки до кінця всім незрозумілі.

Імовірніше всього, що Інна та Тімур Мірошниченки сфотографувалися з голлівудськими акторами на “Саміті перших леді та джентльменів 2024 року”. Він відбувся вчора, 12 вересня. На ньому ж виступав і президент нашої країни та було чимало відомих людей і знаменитостей шоу-бізнесу. На цьому саміті Інна Мірошниченко так втомилася, що просто взяла і зняла з себе свої туфлі й лишилася босою. Даний вчинок вона прокоментувала словами: “Бути собою за будь-яких обставин. Навіть в оточенні перших леді і джентльменів”.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?