Рубрики: Новини
14.10.2024 14:02

Вагітна “Женька” зі “Сватів” показала, як стоїть на голові догори дриґом із великим животом

Вагітна "Женька" зі "Сватів" показала, як може граціозно, чітко та гарно займатися професійною йогою, навіть маючи вже досить великий живіт. Це може робити не кожна жінка, не те, що вагітна.
Поділитися

Акторка Анна Кошмал, яку всі знають, як “Женька” з серіалу “Свати”, продовжує дивувати всіх українців своєю другою вагітністю. З початку вона це зробила, коли станцювала драйвовий танець разом із своїм хореографом у кінці якого зняла сорочку і показала, що вона вагітна і вже має досить великий животик. А вдруге, акторка театру та кіно, вирішила вразити всіх вчора, 13 жовтня, своєю stories у соцмережі Instagram.

Анна Кошмал показала, що навіть маючи досить великий живіт із дитинкою вона продовжує професійно займатися йогою. До того ж, не дивлячись на свою вагу, їй вдається і вона може абсолютно рівно, гарно та граціозно стояти на голові догори дриґом. І їй вагітність в цьому не заважає. Як відомо, чимало жінок більшу частину вагітності взагалі намагаються лежати та обмежувати себе у зайвих навантаженнях. Але це не про зірку серіалів Анну Кошмал.

Анна Кошмал показала, як робить стійку на голові під час вагітності

Знаменитість продовжує гастролювати містами України та активно роз’їжджати потягами й автобусами. Бувати в різних Будинках культури, гримерках, готелях і спілкуватися з величезною кількістю людей. Тобто, в якихось зовнішніх контактах вона себе абсолютно не обмежує. Можливо, що все тримається на шаленій енергії, позитиві та гарному настрої Анни Кошмал. Цього в неї не відняти. Імовірніше всього, що таке легке ставлення до життя дозволяє їй справлятися зі всім, навіть будучи вагітною.

У мережі підписники неодноразово запитували в зірки, як довго вона планує грати в театрі й гастролювати будучи вагітною. На це Анна Кошмал відповіла, що вона й сама цього не знає. Буде робити це до тих пір, поки їй вдається це робити. Та і все.