Анна Кошмал вперше показала свого чоловіка і сина: зіграла таємне весілля, а вагітність ховала

Молода українська акторка Анна Кошмал відкрила завісу свого особистого життя. Зірка заміжня і виховує дитину.

Свою акторську кар’єру Анна Кошмал почала у 16 років – саме тоді її затвердили на роль Жені Ковальової в комедійному серіалі “Свати”. Їй чудово вдалося втілити образ підлітка з непростим характером. Заради цього вона навіть принесла “жертву” на знімальному майданчику – перефарбувала натуральне волосся в чорний колір.

Анна Кошмал у Сватах
Анна Кошмал у Сватах

Акторська гра Анни у “Сватах” була відзначена номінацією на українську премію “Телетріумф”. У той час Кошмал поєднувала зйомки з навчанням в естрадно-цирковому училищі і викладачі з розумінням поставилися до її графіку відвідування занять.

Зараз на рахунку знаменитості кілька десятків ролей в кіно і серіалах, а в свої 26 (майже 27) вона вважається однією з найбільш затребуваних молодих актрис України.

З ростом популярності зростає і кількість шанувальників Анни, яких цікавлять будь-які подробиці її життя, в тому числі і особистого. Але вона дотримується принципу “щастя любить тишу”, коли мова заходить про її чоловіка. Відомо про нього небагато – звуть Іван і він не має ніякого відношення до світу кіно. Навіть рідкісні фото коханого в Інстаграмі Кошмал не проливають світло на його особистість, адже найчастіше на знімках він стоїть спиною до камери.

Фото з весілля Анни Кошмал
Фото з весілля Анни Кошмал
Чоловік та син Анни Кошмал
Чоловік та син Анни Кошмал

Весілля пари було таємним, а знайоме подружжя вже давно:

“В юності ми жили по сусідству і були знайомі заочно, через спільних знайомих з естрадно-цирковій академії”, – розповідала Анна в інтерв’ю.

Заміж Кошмал вийшла взимку 2017-го, незабаром після чого акторка народила сина Михайла. Дитину зірка теж показувати не поспішає і зізнається: бути мамою для неї – найбільше щастя.

Анна Кошмал з сином Михайлом
Анна Кошмал з сином Михайлом
Анна Кошмал з сином Михайлом
Анна Кошмал з сином Михайлом

До речі, Анні вдалося приховати вагітність від публіки та швидко повернутися до робочого процесу. Як виявилося, секрет її стрункості полягає у харчуванні – вона веган.

У відео нижче все, що відомо про фінальний сезон “Сватів”:

Схожі статті