Рубрики: Новини
14.10.2024 19:23

Онука Софії Ротару розповіла, як та чим підвищує свій імунітет восени: хоч в США, хоч в Україні

Знаменита модель Соня Євдокименко, яка є онукою Софії Ротару, розповіла, які вживає продукти для підвищення імунітету. В свою чергу, це допомагає їй залишатися здоровою.
Поділитися

Настала не лише осінь, а дійсно прохолодна погода на дворі. У багатьох містах України вже пройшли дощі й чимало українців сезонно почали хворіти на ГРВІ (Гострі респіраторні вірусні інфекції). Як із цим справляються насамперед знаменитості, розповіла онука легендарної співачки Софії Ротару, 23-річна відома модель Соня Євдокименко. Вона це зробила відповідаючи на питання своєї підписниці в своїй stories у соцмережі Instagram.

Одна з читачок запитала в моделі, як вона відноситься до бадів (біологічно активних харчових добавок). Чи п’є вона щось та чи вживає їх на постійній основі, або ні. На все це Соня Євдокименко відповіла, що восени та взимку вона приділяє велику увагу своєму імунітету. Але вона надає перевагу натуральним продуктам. Насамперед, таким, як куркума, імбир, мед манука (мед виготовлений із нектару дерева манука), лимон і найрізноманітніші трав’яні чаї. Тепер всі знають, як знаменитій моделі вдається виглядати завжди здоровою, гарною, стрункою та повною енергії.

Онука Софії Ротару назвала продукти, які допоможуть зміцнити імунітет

Мало хто знає, але куркума тисячоліттями використовувалася в традиційній медицині Китаю. А китайці, як відомо, ще ті довгожителі на цій планеті. Куркума корисна тим, що містить куркумін (має антиоксидантні та протизапальні властивості). Це в свою чергу допомагає підтримувати імунну систему. Мед манука виготовляють з чайного дерева манука. Він дуже добре зміцнює імунітет, може знижувати температуру тіла (вважається, як жарознижуючий), є протизапальним, протигрибковим і регенеративним засобом. Також, Соня Євдокименко додала, що цікавиться аюрведой — стародавньою традиційною медициною з Південної Азії. На сьогоднішній день аюрведу використовують, як альтернативний вид медицини у всьому світі.