Рубрики: Новини
14.10.2024 19:02

Залишила кухню: стало відомо, де зараз зірка МастерШеф Ліза Глінська – життя на паузі

Переможниця другого сезону "МайстерШеф" Ліза Глінська, яка дуже мало розповідає про своє особисте життя, зненацька засвітилася у горах. Як живе найскромніша учасниця проекту?
Поділитися

Нещодавно на СТБ розпочався 14 сезон одного із найпопулярніших шоу в Україні – “МастерШеф”. Телеглядачі вже встигли познайомитись з новими учасниками та з цікавістю спостерігають за розвитком подальших подій. Не забувають українці і про своїх улюбленців з минулих сезонів, серед яких найбагатша учасниця проекту Катерина Велика, яка прославилася своїми неймовірно креативними вбраннями, Анатолій Цуперяк, смішні фрази якого цитують досі і найскромніша учасниця шоу – Ліза Глінська.

Екс-учасниця МастерШеф Ліза Глінська вагітна первістком

Дівчина стала переможницею другого сезону шоу і запам’яталася неймовірними кулінарними здібностями, які захоплювали навіть Ектора Хіменеса Браво. Після участі у проекті життя Лізи кардинально змінилося. Глінська відучилася у найпрестижнішій кулінарній школі в Парижі, пройшла стажування у найкращих французьких кондитерів. Потім молода жінка повернулася до України, де почала читати майстер-класи з кулінарної майстерності та завела власний кулінарний канал і навіть випустила кілька книг зі своїми рецептами. Ліза завжди була готова ділитися своїм досвідом, проте про особисте життя намагалася взагалі говорити.

Ліза Глінська поділилася рецептом вергунів від бабусі

У Мережі практично немає інформації про її другого чоловіка, а також особистих історії її життя. Однак іноді Глинська робить виняток. Так, напередодні знаменитість оприлюднила кілька фотографій, з яких стає зрозумілим, що зараз вона знаходиться в Карпатах.

Ліза Глінська залишила кухню та поїхала в гори

Поїхала вона туди одна чи зі своїм чоловіком не відомо – на знімках лише красиві краєвиди, гриби, ягоди та навіть ящірка. Зважаючи на все, Ліза вирішила влаштувати собі невелику відпустку.

Ліза Глінська залишила кухню та поїхала в гори
Ліза Глінська залишила кухню та поїхала в гори
Ліза Глінська залишила кухню та поїхала в гори

Нагадаємо, що Ліза Глінська зараз перебуває у другому шлюбі. Свого чоловіка Максима Большакова вона знала 20 років, але зустрічатись вони почали під час пандемії. До цього кулінарка довго жила сама. Зі своїм першим чоловіком Глінська розлучилася ще до популярності, після пережитої трагедії. Справа в тому, що багато років тому через недбальство лікарів Ліза втратила дитину. Це трапилося у Ялті, де майбутня знаменитість жила до того, як переїхати до Києва.