Рубрики: Новини
15.10.2024 10:31

Пасинок Наталії Сумської показав свою кохану: невістка Хостікоєва – пекельна брюнетка

Старший син популярного актора Анатолія Хостікоєва незважаючи на те, що пішов стопами батька і теж вибрав публічну професію, веде дуже закритий спосіб життя.
Поділитися

В Україні є багато акторських сімей, серед яких особливо вирізняється династія Сумських. Обидві сестри, як і батьки, стали актрисами. Заміж вони також виходили лише за чоловіків творчих професій, пов’язаних із театром та кіно. Першим чоловіком Ольги Сумської був актор Євген Паперний, другим – актор Віталій Борисюк. Від обох шлюбів з’явилися дочки, які також стали актрисами.

Ольга та Наталія Сумські

Наталя Сумська теж була заміжня двічі – перший чоловік знаменитості – кіно-оператор Ігор Мамай, від цього шлюбу на світ з’явилася дочка Дарина. Другим чоловіком став актор Анатолій Хостікоєв. Щоправда, перш ніж одружується з Наталією, він був у шлюбі двічі – із заслуженими артистками Надією Кондратовською та Любоєю Кубюк. Від шлюбу з останньою у нього народився син Георгій. У спільному шлюбі із Сумською народився син В’ячеслав.

Анатолій Хостікоєв показав свого сина від Любові Кубюк

Початок кар’єри пасинка Наталії Сумської та старшого сина Хостікоєва розпочався ще в ті часи, коли на українському телебаченні переважно переважали проекти російського виробництва. Великої популярності він досяг після участі у новорічному мюзиклі “Сороцький ярмарок”, де знімалися інші відомі українські артисти – Софія Ротару, Надія Мейхер та Вєрка Сердючка.

Як виглядає невістка Анатолія Хостікоєва

Більше великих і незабутніх ролей у кіно Гергія не сталося, хоча він багато знімався в кіно, і навіть був відзначений почесними преміями за ролі другого плану.

Зараз Гергію 43 роки, він щасливо одружений і іноді з’являється у соціальних мережах, де дуже дозовано розповідає про особисте життя. Так, напередодні старший син Хостікоєва оприлюднив нове фото, на якому позував разом із ефектною брюнеткою у літньому сарафані. Як з’ясувалося, це його дружина актриса Марина Ягодкіна, з якою він часто грає у театральних антрепризах.

Раніше парочка зрідка з’являлася на публічних заходах і навіть засвітилися у програмі Каті Осадчої “Світське життя”, де розповідали про спільну роботу в театрі.

Пасинок Наталії Сумської показав свою кохану жінку