“Вона була приголомшена”: Ольга Сумська вперше розповіла про останній день у житті її матері Ганни Опанасенко

Ольга Сумська вперше з початку повномасштабної війни в Україні дала велике інтерв'ю та розповіла деталі її розмови з покійною матір'ю Ганною Іванівною перед її смертю.

24 лютого став один з найскладніших у житті знаменитої української акторки Ольги Сумської, а можливо самим важким. Справа в тому, що окрім вторгнення російської федерації на територію України сталася ще одна трагедія: знаменитість втратила свою матір Ганну Іванівну Опанасенко-Сумську.

Мама Ольги Сумської розповіла, як заради доньок відмовилася від елітної квартири
Ольга Сумська розповіла деталі її розмови 24 лютого з покійною матір’ю

Акторка навіть не змогла вчасно евакуюватися, адже мала подбати про рідну людину та гідно її поховати. Легендарна зірка театру знайшла свій спокій під вий сирен та свист ракет.

Ольга Сумська розповіла про останній день у житті її матері

Нещодавно Ольга В’ячеславівна завітала на велике інтерв’ю на телеканалі “ДОМ”. У розмові з ведучою зірка розповіла, що саме говорила своїй матері напередодні її смерті і як реагувала Ганна Іванівна на те, що відбувається на її батьківщині.

Раніше Сумська говорила, що її мама не могла повірити у скоєне російською федерацією і це зіграло трагічну роль у її житті.

Ольга Сумська розповіла деталі її розмови 24 лютого з покійною матір’ю

“Вона була приголомшена всім тим, що я їй розповідала. 24-го це відбувається, в цей день летять бомби”, – чутно у відривку, який потрапив до соціальної мережі раніше до виходу самого інтерв’ю.

Власне кажучи, оприлюднений ролик – це відео з закулісся, яке стало непоганим анонсом до випуску програми.

Нагадуємо, що після похорон Ольга Сумська забрала свою молодшу доньку Ганну та рушила до Італії, де перебувала деякий час. Її старша дочка Антоніна в той момент знаходилася в москві разом зі своєю сім’єю.

Аудиторія чекала на будь-який коментар від дівчини, але вона так і не наважилася заговорити про свою позицію. Натомість Віталій Борисюк за увесь цей час не виїжджав з України і допомагав мирному населенню на Київщині.

Схожі статті