Рубрики: Новини
15.10.2024 15:15

Що не поділили Кароль та Лобода: конфлікт на ґрунті “ревнощів” – міф та реальність

Ці дві українські співачки у сварці майже 20 років і досі не забули всіх звинувачень та образ. Що у конфлікті Світлани Лободи та Тіни Кароль було міфом, а що реальністю?
Поділитися

Про це не прийнято говорити, однак у кулуарах шоубізнесу всі давно знають, що Світлана Лобода та Тіна Кароль давно не переносять одна одну. Мало того, перша звинуватить другу у перешкоді розвитку її кар’єри в Україні.

Все почалося у 2003 році, коли Світлана Лобода та Тіна Кароль брали участь у мюзиклі “Екватор”. Як казали, між співаками одразу ж пробігла чорна кішка. Лобода не хотіла перебувати в одній гримерній кімнаті з Кароль і, нібито, пустила чутку, що Тіна “злодійка”. Співачка про це розповіла і одразу отримала прізвисько від колеги – “кляузниця”.

Що не поділили Кароль та Лобода

Також ходили чутки, що конфлікт між жінками тоді виник не випадково. Нібито Світлана Лобода мала інтрижку з режисером мюзиклу Дмитром Тубольцевим, в якого була закохана Тіна Кароль.

Через 9 років “закляті” ворогині зустрілися на проекті “Голос. Діти”, де обидві зайняли крісла суддів. Майже весь сезон телеглядачі спостерігали за перепелами співачок. Особливо не стримувалася Світлана.

Що не поділили Кароль та Лобода

Через два роки Лобода звинуватила Тіну Кароль у плагіаті, коли та випустила новий альбом “Пам’ятаю”, на обкладинці якого позувала у пеньюарі. Світлана навіть пред’явила першоджерело оприлюднивши у своєму Інтограмі знамените фото італійського фотографа Маріо Сорренті з календаря Vogue Paris 2011, тим самим натякнувши на подібність.

Що не поділили Кароль та Лобода

Ще більш уїдливим був коментар, в якому прес-служба Лободи під керівництвом продюсерки Нателли Крапівіної написали, що в мікроблозі Світлани дуже багато красивих фотографій, і якщо комусь здалося, що це збіг, то так має і бути та привітали Кароль з виходом нового альбому.

Вже 2017 року, коли Тіна Кароль з’явилися на дорослому “Голосі” конфлікт із Лободою розгорівся з новою силою. Співачка постійно відпускала шпильки на адресу колеги та радила їй повчитися співати у учасниця конкурсу – оперної співачки Анастасії Малашкевич, яка феноменально виконала хіт Лободи “40 градусів”.

Що не поділили Кароль та Лобода

Тоді Світлана промовчала, проте її продюсерка Нателла Крапівіна в першому ж інтерв’ю звинуватила Кароль у лицемірстві та назвала її “співачкою, яка женеться не за голосом, а за кольором”. Тіна в свою чергу пояснила свою репліку і сказала, що в шоу подібного формату прийнято хвалити учасників і говорити, що ті співають “краще за оригінал”.

Загалом обидві так і не змогли висловити своє справжнє ставлення один до одного в обличчя. А що ви думаєте з цього приводу?