“На мене повісили величезний кредит”: поп-діва Тіна Кароль вперше розповіла про свої фінансові проблеми

Випливли цікаві подробиці з життя Тіни Кароль, яку завжди називали найяскравішою та найуспішнішою співачкою в українському шоу бізнесі. Це пов'язано із "Євробаченням".

Тіну Кароль по праву називають найяскравішою та найуспішнішою співачкою в українському шоу-бізнесі. За роки свого творчого життя їй вдалося досягти небувалих висот. Сьогодні вона одна із найбагатших артисток в Україні. На свої сценічні образи, зйомки кліпів співачка витрачає сотні тисяч гривень. Але, як з’ясувалося, фінансово незалежною Тіна була не завжди. Ще на зорі своєї творчої кар’єри на артистку повісили величезний кредит, який вона виплачувала багато років. Про це Тіна Кароль зізналася зовсім недавно.

Справа була у 2006 році, коли юна Тіна Кароль після тріумфальної перемоги на конкурсі “Нова хвиля” поїхала представляти Україну на “Євробачення”. За словами співачки, ідея їхати на популярний міжнародний конкурс не належала їй. Проблеми розпочалися ще на етапі оформлення номера. Молодій артистці не дозволили самостійно вибрати пісню, до того ж вона не могла впливати на постановку номера, тому, як згадує Тіна, її виступ був не таким, яким вона хотіла.

Тіна Кароль вперше розповіла про свої фінансові проблеми
Тіна Кароль вперше розповіла про свої фінансові проблеми

Однак це не найстрашніше, що з нею сталося. Як виявилося на молоду співачку “навісили кредит”, який вона потім виплачувала протягом кількох років.

“Я мало що розуміла, які можуть бути підстави та які люди підступні. Взяти участь у нацвідборі – це півбіди. Все, що сталося потім, дуже важке, і я розхльобувала це ще багато років”, – зізналася артистка.

Нагадаємо, що в 2006 році Тіна Кароль представляла Україну на “Євробаченні”, яке проходило в Афінах з піснею “Show Me Your Love” (Покажи мені своє кохання). За підсумками голосування молода артистка посіла 7 місце, набравши 145 балів у фіналі. Слова до пісні написав Павло Шилько (DJ Паша), а авторами музики були Михайло Некрасов та Тіна Кароль.

 

А тепер давайте згадаємо, як це було

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?