Рубрики: Новини
17.10.2024 13:03

Макарони, макарони і ще раз макарони: чоловік Руслани Писанки ошелешив раціоном без дружини

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує публікувати душевні, життєві та щирі пости в своєму Instagram. Відомо, як чоловік живе разом із своїми домашніми улюбленцями, але вже без коханої Руслани Писанки.
Поділитися

Чоловік легендарної української телеведучої, акторки театру і кіно Руслани Писанки, бізнесмен Ігор Ісаков показав, як харчується без неї. Як відомо, всіма улюбленої ведучої не стало 19 липня 2022 року, коли їй було 56 років. Це сталося після того, як в неї виявили рак, який дуже стрімко прогресував. Відтоді в українців живе пам’ять про Руслану Писанку, а її чоловік зазначав, що житиме разом із домашніми улюбленцями.

Бізнесмен Ігор Ісаков продовжує вести свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Останній пост, який він зробив, показав, чим та як нині харчується, живучи один. Насамперед, це самі звичайні та прості макарони, які може приготувати будь-який чоловік. А ще, шматочок вареного м’яса та томатний сік. Загалом його сторінка виглядає досить позитивно, просто та буденно. Він пише пости про свою кішечку Флешку, яка притягнула додому маленьке чудо каченя (живим і здоровим). І він думав і не знав, що з ним робити. Його підписники одразу ж почали писати, що каченя дуже гарне й для нього необхідно збудувати хатинку. А також, щоб воно жило на вулиці, дихало свіжим повітрям, і на додачу придбати їй чи йому пару, й загалом тоді розвести каченят.

Руслана Писанка з другим чоловіком Ігорем Ісаковим

Каченя, якого додому принесла кітка Флешка, Ігор Ісаков покупав, нагодував, обігрів і наділив неабияким піклуванням. Потім в його дворі побачили й дорослу качку. Читачі припустили, що імовірніше всього, вона прийшла по своє каченя. Ставить Ігор Ісаков й інші, добрі та душевні пости. Насамперед, про білочок, котиків, песиків. Ще він любить ходити на “тихе полювання”, збирати гриби і показувати свій “улов” у мережі.

Як відомо, телеведуча Руслана Писанка та Ігор Ісаков одружилися в 2012 році. Разом вони прожили 12 років. Після 24 лютого 2022 року Руслана Писанка виїхала до Німеччини, де стало відомо, що вона має онкологічне захворювання. З цим всім телеведуча боролася до літа, але через те, що рак активно прогресував, врятувати її життя не вдалося.