Рубрики: Новини
16.10.2024 20:23

Що відомо про весілля 50-річного Андрія Данилка? Виконавець розповів правду – де і коли

Що насправді відомо про весілля 50-річного виконавця Андрія Данилка? Співак розповів правду: де і коли. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.
Поділитися

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років знаходиться у статусі холостяка. Журналістам невідомо жодне імʼя, яке було б звʼязане з артистом романтичними узами.

Але сам Андрій вже неодноразово говорив, що насправді був би радий побудувати сім’ю, і неодноразово намагався це зробити. Просто, всі спроби були невдалими. Зокрема, 2 роки тому він давав великий інтерв’ю, в якому вперше визнав, що дуже хотів би реалізуватися в особистому житті.

Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Але при цьому співак також неодноразово говорив про можливе майбутнє весілля. Звичайно, воно відбудеться лише тоді, коли в його життя увійде жінка, в якій він побачив свою майбутню дружину. А от сам формат весілля Данилко вже придумав.

За словами артиста, він би хотів незвичайне свято, і при цьому ніякої розкоші. Навпаки, наголос робився б на тематику та атмосферу. Данилко бажає відсвяткувати своє свято кохання у стилі вісімдесятих чи дев’яностих, коли ще не було розкоші та люксу, а молодята після розпису приходили додому, сідали разом з гостями за великий стіл та проводили весело час. Меню він вважає має бути відповідним: бутерброди зі шпротами, ковбасна нарізка, а також інші атрибути свят минулого.

 Андрій Данилко розповів про весілля своєї мрії

Нагадуємо, що раніше Андрія Данилка неодноразово підозрювали у романі з його партнеркою Інною Білоконь. Втім, дані чутки так і не підтвердилися. Ба більше, акторка насправді давно заміжня, має у цьому шлюбі дітей і навіть нещодавно стала бабусею.

Судячи з усього, з родиною своєї колеги Андрій Данилко дуже близький, адже з’являється у них на святах. Що ж до особистості можливої обраниці артиста залишається лише гадати, адже співаку вдається приховувати своїх коханих надзвичайним чином.