Рубрики: Новини
17.10.2024 17:57

“Моя дівчинка”: В’ячеслав Узелков вперше показав наречену – як виглядає кохана боксера

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков більше не може приховувати свого щастя і нарешті показав романтичне фото із жінкою, з якою хоче прожити решту свого життя.
Поділитися

Минуло шість років, як відомий український боксер В’ячеслав Узелков офіційно розлучився зі своєю дружиною – фітнес-тренером Мариною Боржемською. Весь цей час між колишнім подружжям йшла справжня “інформаційна війна” з гучними звинуваченнями на адресу один одного. Марина вже не приховувала, що зазнавала з боку чоловіка фізичного та морального насильства і відкрито звинувачувала його в аб’юзі, В’ячеслав у відповідь висловлював претензії, що ексдружина налаштовує спільних дітей проти нього. Паралельно обоє намагалися почати нове життя.

Так, наприкінці 2023 року боксер, який уже тривалий час перебував у стосунках з якоюсь таємничою жінкою, повідомив, що побрався з коханою. Його підписники з нетерпінням стали чекати на новини про весілля, проте спортсмен оголосив, що більше не має наміру виставляти своє життя напоказ.

В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Навесні 2024 року Узєлкова несподівано госпіталізували до лікарні, де йому в терміновому порядку було проведено серйозну операцію на серці. Весь цей час поряд з ним знаходилася та сама жінка. Вже пізніше в коментарях В’ячеслав звернувся до неї з зворушливим постом, де подякував, що “витягла його з того світу” і знову оприлюднив фото, на якій зображено її руку з кільцем.

В’ячеслав Узелков зробив гучну заяву після критики 15-річного сина

А нещодавно боксер вперше показав кохану майже повністю, правда її обличчя він закрив величезним смайликом у вигляді серця. У коментарі він назвав жінку “своєю дівчинкою”, що може свідчити, що вона трохи молодша.

В’ячеслав Узелков вперше показав свою наречену

Зазначимо, що після розлучення з Мариною Боржемською В’ячеслав Узєлков взяв участь у популярному телепроєкті “Весілля наосліп”, де досвідчені психологи підібрали ідеальну для нього кандидатуру. Однак у самому фіналі шоу боксер раптом зізнався, що досі любить свою дружину – Марину.