Рубрики: Новини
17.10.2024 21:19

Думала піти через гроші, а пішла через іншу жінку: Камалія Захур розкрила причину розлучення

Як з'ясувалося, у сімейному житті Камалії та Мохаммада Захура було не все так гладко і одного разу співачка навіть намагалася покинути мільярдера. Що стало справжньою причиною розлучення?
Поділитися

Камалія та Мохаммад Захур, без сумніву, були однією з найяскравіших пар в українському шоубізнесі, тому коли прозвучала новина про розлучення для багатьох шанувальників це стало справжнім розчаруванням. Зовні їхні стосунки виглядали ідеальними – він успішний бізнесмен із багатомільйонним статком, вона – неймовірно красива, амбітна та талановита артистка, кохана дружина та мама двох чарівних дівчаток, яка встигала займатися не лише своєю кар’єрою, а й будинком. Однак, як з’ясувалося, у зірковій сім’ї, незважаючи на зовнішнє благополуччя, виникали серйозні проблеми.

Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони

Наприклад, в одному зі своїх ранніх інтерв’ю Камалія зізнавалася, що Захур дорікав її грошима і в якусь мить вона навіть збиралася піти. Але справжньою причиною для розлучення послужило не це.

Так, нещодавно Камалія вперше у всіх подробицях розповіла, що послужило останньою краплею у її рішенні офіційно розлучитися із мільярдером. В інтерв’ю Фокус співачка зізналася, що на той час вже накопичилося багато взаємних образ, але найбільшою “помилкою” пакистанського мільярдера стало поселити дружину з дітьми в одному будинку зі своєю старшою дочкою від першого шлюбу з росіянкою, з якою у Камалії була давня “ворожнеча”. Ще спочатку сімейного життя Камалії та Захура, дочка бізнесмена не прийняла молоду дружину батька та всіляко демонструвала свою ворожість.

Дочка Мохаммада Захура Тетяна

Після переїзду співачки до Великобританії на початку війни відносини між жінками знову загострилися. У будинку постійно виникали скандали через різні погляди на те, що відбувається в Україні. Артистка, яка пережила стрес, не могла миритися з “неоднозначною” позицією дочки чоловіка та після чергової сварки, зібрала валізи та повернулася додому в Україну. Захур у цей час мав підшукати нове житло, проте невдовзі сталося те, що Камалія вже не змогла пробачити.

Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від’їзду з України

Це стосується дочок. Річ у тому, що дівчатка зізналися матері, що зведена сестра обіцяла їм підстригти волосся, коли вони повернуться до Великобританії після канікул. Камалія обурилася, що такі питання обговорюються за її відсутності та висловила свої претензії чоловікові. Захур відреагував дуже емоційно і сказав, що швидше розлучиться з Камалією, ніж покине свою дочку. Це була остання крапля.