Рубрики: Новини
18.10.2024 16:33

Дружина Тімура Мірошниченка показала, як робить генеральне прибирання їх усиновлений син

Поки дружина знаменитого телеведучого Тімура Мірошниченка була за "старшу", їх 3-річний усиновлений син Марсель робив генеральне прибирання. У хлопчика добре все виходить.
Поділитися

Дружина знаменитого коментатора і телеведучого України Тімура Мірошниченка, адвокатеса Інна Мірошниченко, показала, як їх 3-річний усиновлений син Марсель робить вдома генеральне прибирання. Це сталося по тій причині, що в їхньої няні сьогодні “дей оф/ day of” (вихідний). Інна Мірошниченко залишилася, ніби, як за “старшу”. Бо саме так вона стояла, виглядала й спостерігала за тим, як їхній син Марсель з великим натхненням і мотивацією пилососив підлогу. Все це Інна Мірошниченко показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, що вміє усиновлений син

За словами Інни Мірошниченко, у няні вихідний, тому вона за старшого. А той пилосос, який вона показала в своєму відео говорить лише про одне, що в них вдома генеральне прибирання. У її розумінні, це коли вдома “рухаються” всі меблі, розбирається диван, а також підлогові батареї. Під час того, як Марсель старанно пилососив, він знайшов за диваном безліч іграшок: машинки, телефон, книжечку, кульки, а ще різні дрібні детальки з іграшок.

Після того, як Марсель все прибрав, його повезли до логопеда. Дружина шоумена тішиться, що хоча б зі спеціалістом хлопчик уже говорить цілими реченням. А вдома поки що він ще мовчить. Але над його мовленням старанно працюють. Як відомо, Інна Мірошниченко разом із своїм відомим чоловіком виховують одразу ж чотирьох дітей, двох із яких вони усиновили. Нині у них вдома встановлено обмеження на використання різноманітних гаджетів (причина — нервова система не витримує навантаження). А тому, діти полюбляють й дуже сильно наразі “залипають” у великий плазмовий телевізор.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, що вміє усиновлений син

Усиновлений хлопчик Марсель вже повністю освоївся в родині Мірошниченків. Він там найменший. Друга усиновлена дитина, дівчинка Ангеліна, навіть чистить Марселю зуби. Вона це робить за власної ініціативи, аби допомогти хлопчику робити те, чого він сам нині дуже сильно не любить. Сама ж Ангеліна ставиться до Марселя “мовою сили й домінування”. Причиною цього є те, що так живуть і виховувалися діти в інтернаті. У новій родині Ангеліну вчать більше піклуватися про когось, а не домінувати над кимось.

“Бо так живе та система (в інтернаті, – ред.)”, – пояснила Інна Мірошниченко.