Рубрики: Новини
18.10.2024 19:42

Як склалося життя доньки Мозгової та Пономарьова після камінг-ауту: з’явилися гарні новини

Старша донька Олени Мозгової після камінг-ауту більше не приховує своїх стосунків, а просто насолоджується життям зі своєю обраницею та її дітьми на заздрість "хейтерам".
Поділитися

30-річна донька продюсерки Олени Мозгової, яка наприкінці липня 2024 року несподівано здійснила камінг-аут і зізналася, що перебуває у стосунках із молодою жінкою на ім’я Юлія, більше не приховує свого щастя. У мікроблозі Зої все частіше з’являються їх спільні фото.

Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею

Так, напередодні дочка Мозгової оприлюднила серію нових знімків, на яких знято, як пара відпочиває на морі в Албанії. Разом із ними у подорож вирушили діти Юлії від попередніх стосунків. У кадрі можна побачити, як сім’я катається на яхті, насолоджуючись гарними краєвидами, як купаються в морі недалеко від готелю та відпочивають під теплим сонечком на пляжі. Зоя та її кохана виглядають дуже щасливими.

Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею і її дітьми
Дочка Мозгової після камінг-ауту показала, як відпочиває з обраницею

Нагадаємо, що подробиці свого особистого життя старша дочка Олени Мозгової вирішила розкрити лише влітку цього року. Дівчина оприлюднила відео, на якому цілувалася з коханою. У коментарі Зоя зазначила, що вже рік перебуває у щасливих стосунках і подякувала обраниці “за чудове життя, сім’ю, допомогу та підтримку”.

Зазначимо, що зізнання Зої викликало бурхливу реакцію в Мережі. Багато хто підтримував її та дякував за сміливість, проте прийомний батько – співак Олександр Пономарьов, який виховував Зою з 4-річного віку, трохи розгубився і в коментарі “ЖВЛ” про камін-аут доньки говорив неохоче. Артист лише сказав, що кожен має право вибирати свій шлях. Більше коментарів співак не давав.

Мозгова та Пономарьов уперше прокоментували камінг-аут 30-річної доньки

Щодо мами – Олени Мозгової, то продюсерка повністю підтримала дорослу дочку. У коментарі під постом знаменитість написала, щоб Зоя не звертала увагу на “хейтерів”, які, на думку Олени, за відсутності власного цікавого та насиченого життя, лізуть у чуже. На завершення Мозгова побажала дочці щастя та запевнила, що завжди буде поряд.

Нагадаємо, що крім Зої, Олена Мозгова має ще дві дочки – 26-річну Євгенію, від Олександра Пономарьова і 8-річну Соломію від співака Девіда Аксельрода.