Рубрики: Новини
18.10.2024 20:42

Христина Остапчук затролила колишнього, який не любить неголених жінок: “Я гладенька усюди”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк не втратила можливість зайвого разу підколоти колишнього чоловіка і пригадала йому торішній скандал, у якому він невтішно висловився про жінок.
Поділитися

Незважаючи на те, що Христина Горняк вже давно у розлученні з шоуменом Володимиром Остапчуком, блогерка не втрачає нагоди зайвий раз підколоти колишнього чоловіка, який, до речі, вже щасливо одружений і перебуває в очікуванні третьої дитини.

Христина Горняк з колишнім чоловіком Володимиром Остапчуком

Так, на черговому сеансі лазерної епіляції молода жінка зробила фотографію, де продемонструвала свої красиві гладкі ноги. У коментарі до знімку ексдружина Остапчука пригадала скандальну ситуацію, в яку загримів її колишній торік. Зокрема, коли у програмі “Мекнув – питайте” шоумен заявив, що зовнішність жінки, яка не робить депіляцію у всіх місцях, на його думку, не може бути оцінена на 10 балів.

Христина не могла прогаяти такий шанс і написала, що вона точно 10 з 10, бо “гладенька скрізь”, причому 38-річна Горняк підкреслила, що робить депіляцію на тілі, не тому, що хтось дозволяє собі роздавати оцінки, а суто за власним бажанням. І хоча блогерка не називала імен, усім стало зрозуміло, що говорить вона про Остапчука.

Христина Остапчук показала, які процедури регулярно робить у салоні

Нагадаємо, що Христина Горняк – друга дружина Володимира Остапчука. Їхні стосунки стали стрімко розвиватися одразу після розлучення шоумена з Оленою Войченко, з якою у ведучого вже було двоє дітей. Сімейне життя було яскравим, але недовгим. Вже за два роки стало відомо, що Остапчук та Горняк розлучилися. Причини розірвання шлюбу досі невідомі. Обидва тримають її у секреті.

Однак невдовзі після розлучення з другою дружиною Володимир Остапчук став зустрічатися з молодою журналісткою Катериною Полтавською. Роман також був стрімким та яскравим, а невдовзі переріс в офіційний шлюб. Зараз у сім’ї очікують на появу сина.

Дружина Володимира Остапчука відреагувала на критику в соцмережах