Рубрики: Новини
19.10.2024 23:59

МастерШеф 14 сезон 9 випуск від 19.10.2024: хто покинув шоу – “Почала віднєкуватись”

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. Який з учасників на цей раз не зміг приємно вразити суддів та попрощався з можливістю дійти до фіналу?
Поділитися

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14 у 9 випуску. На цей раз з проекту вибула Юлія.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14

Чим ближче до десятки, тим запальніші пристрасті вирують на кухні шоу МастерШеф і це просто неможливо не помітити. На цей раз аматори мали пройти кулінарно-літературний екзамен.І добре вийшло далеко не у всіх.

Окрім того, перед індивідуальним випробуванням Володимир Ярославський порадував учасників шоу МастерШеф 2024 сюрпризами. Він розповів, що кожен кухар може сам вибрати рецепт і всі інгредієнти для готування, проте за однієї мови. Усі додаткові продукти для зірки страви мають підбиратися за принципом акроніму.

Наприклад, якщо аматор вирішив готувати сібас, він має підібрати до риби лише ті інгредієнти, які починаються на літери відповідні літери, які містяться у слові. Примітно, що далеко не всі, хто впорався погано мали шанс вилетіти з шоу. Зокрема, Ольга Мартиновська сильно розкритикувала Христину.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф-14. Скріншот коментарів під публікацією на офіційному акаунті шоу

Втім, попри враження глядачів та суддів, шанс боротися за перемогу надалі втратила Юлія.

Нагадуємо, що кулінарне шоу, хоча і залишило свій формат, перетерпіло багато змін після 2022-го. Зокрема, аматори були вимушені перейти повністю на українську мову, без відмовок та звертання уваги на походження учасника. Велика кількість завдань так чи інакше була пов’язана з захисниками України, волонтерами, тощо. А сам знімальний процес часто проходить через умови вимкнення світла та тривоги.

Але цікаво, що дане шоу — одне з небагатьох, яке відновила свій поки ще в 2022-у. Публіка просила продюсерів повернути його на екран, і згодом канал все ж таки знайшов інвесторів та зміг відновити трансляцію. За ці 3 роки було відзнято більше трьох сезонів.