Рубрики: Новини
20.10.2024 14:03

Дан Балан порвав з нею вже давно: хто ця жінка, яка зробила зі співака холостяка

За офіційною версією, усі ці роки Дан Балан був вільний. Але правда про його колишню дружину все одно виходить назовні. Хто вона і як надовго зробила музиканта холостяком?
Поділитися

Дан Балан потрапив у ту категорію зірок, які ніколи не розповідають публіці про своє особисте життя. І на це є головна та очевидна причина: шанувальниці дуже різко реагують на появу у свого кумира коханої жінки, уважно слідкують за усіма змінами і навіть можуть дійсно зіпсувати ці взаємини.

Велика кількість знаменитостей за цей час розповідали, що їхні шлюби зруйнували саме публічність та популярність. Але цікаво, що Дан Балан не просто став зіркою в якийсь момент, а зростав в оточенні людей шоу-бізнесу, а також політиків.

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Дан Балан розповів про свою колишню дружину

Тому на відміну від своїх колег, Дан Балан ніколи навіть не допускав цієї помилки: показувати рідних людей публіці. Втім, молдавська преса все одно дізналася вельми цікаві новини за особистого життя артиста.

Наприклад, багато років ходять чутки, що артист на початку нульових одружився з румунською моделлю. Але їхні стосунки швидко почали псуватися через сильну завантаженість зірки, а також безкінечні гастролі, де в нього було безліч фанаток. Ревнощі зробили свою справу і модель не витримала такого тиску. Подейкували, що у пари навіть народилася спільна дитина і сім’я на даний момент живе за кордоном.

Коли Дана Балана підозрювали у романі з Тіною Кароль він дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що насправді ніколи не був одруженим, але дуже бережно ставиться до сімейних цінностей і вважає, що все ж таки може одружитися.

Але позиція артиста така, що його майбутня дружина має бути особливою жінкою, а не пересічною. Мовляв, в неї має бути сильний характер, талант, а також здатність мотивувати його на ще більші подвиги.

Тому він допустив, що така жінка йому може і не зустрітися, а отже він все своє життя проведе у статусі холостяка. На той момент аудиторія була впевнена, що насправді він говорить про Тіну Кароль.