Рубрики: Новини
20.10.2024 16:09

Перекреслив все те, що будувалося роками: як Олег Винник вчинив зі своєю дружиною?

Близько 10 років Олег Винник тримав свою законну дружину у своїй тіні, і лише не так давно розповів про неї, коли все вже сталося і дороги назад не було.
Поділитися

Олег Винник двічі пройшов непростий шлях до популярності. Спочатку він став знаменитим у Німеччині, коли грав у театрі, пізніше зміг прославитися в Україні, як сольний виконавець.

Саме ці 2 історії грали з ним злий жарт: коли виконавиці заявляв, що абсолютно вільний та не одружений. І мовляв, що дітей в нього немає, журналісти швидко знайшли його архівне інтерв’ю для німецького видання, де він розповідав про свою сім’ю. Таким чином і стало відомо, що насправді повелитель вовчиць давно віддав своє серце інші.

Колишні односельчани співака також не тримали язик за зубами і одразу розповіли, що його дружиною є його вокалістка, яка завжди з ним на сцені.

Дружина Олега Винника розкрила причину її паузи в кар’єрі

Дружина Олега Винника розкрила причину її паузи в кар’єрі

Таїсія сладко супроводжувала свого чоловіка ну всіх гастролях та концертах, а також могла побудувати неймовірний зв’язок з благовірним на сцені, який породжував шалену енергетику. Усе більше і більше уваги приділялося її пустити і, врешті-решт, вона вирішила, що настав час для сольної кар’єри.

Жінка взялася працювати над власними піснями, записувала композиції і ставала популярною. І імовірно вона моглаб активно розвиватися і після 2022-го, тим паче, що конкуренція стала набагато меншою через велику кількість втікачів та зрадників в українському шоу-бізнесі.

Але вона вирішила підтримати свого чоловіка та втекла разом з ним. Подейкують, що саме вона була за кермом, коли Олег ховався в машині.

Звичайно, уся зроблена робота не дала ніякого результату, так як Таїсія більше не поверталася до даної теми і досі не з’являється в інформаційному просторі. Хіба що декілька разів до преси потрапляли свіжі кадри, на яких вона поступала то зі своєю фанаткою, то з іншими знайомими в Берліні.

Але хто знає, можливо після повернення Олега Винника воно також вирішить спробувати знову?