Рубрики: Новини
21.10.2024 18:57

Дружина Остапчука сказала, що насправді думає про Білик та Коляденка: “Це одноразова акція”

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська побувала на приватній вечірці, де виступала Ірина Білик та не змогла втриматись від коментарів.
Поділитися

Третя дружина відомого шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська часто супроводжує чоловіка на приватних заходах, куди його запрошують як ведучого. Зазвичай дівчина не розповідає, що там відбувається, проте нещодавно порушила своє правило.

Так було в мікроблозі Катерини з’явилися “сториз”, у якому поділилася своїми враженнями. Як з’ясувалося, на День народження, де Остапчук був ведучим, виступала Ірина Білик. Полтавська зізналася, що давно її фанатка. Не забула Катя згадати і колишнього чоловіка артистки – Дмитра Коляденка.

Дружина Остапчука несподівано висловилася про Білик та Коляденка

“Вона та Діма Коляденко що на сцені, що у гримерці однаково прості, добрі та щирі люди. Люблю таке”, – написала дружина Остапчука.

Далі вона зізналася, що її мама часто просить розповісти про українських зірок першої величини і припустила, що, можливо, її передплатникам теж буде цікаво дізнатися, які вони насправді. Однак це була “одноразова акція”.

Не забула Катерина і сказати пару слів про знаменитого чоловіка, який на її думку, найкращий ведучий, у якому є всі якості для даної професії – швидка реакція, уміння імпровізувати, а також відмінне почуття гумору.

Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка

“Після кожного заходу до мене підходять організатори та замовники та кажуть, як мені з ним пощастило”, – зізнається Полтавська та додає, що у них теж непоганий смак.

Далі Катерина дала оголошення, що Володимир Остапчук зараз шукає менеджера, а поки що його немає, то всі обов’язки щодо організації заходів вона взяла на себе. Чоловікові зручно – тому що не треба платити зарплату.

Катерина Полтавська розповіла, що думає про чоловіка