“За законом”: дружина Остапчука розсекретила, скільки аліментів він платить на двох дітей від першого шлюбу

Дружина популярного телеведучого Катерина Полтавська не стала приховувати правду та відверто відповіла на запитання про утримання Остапчуком своїх дітей від першого шлюбу.

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, відверто розповіла про фінансові зобов’язання свого чоловіка перед його дітьми від попереднього шлюбу. За словами блогерки, попри розлучення, він зостався люблячим та уважним батьком.

Колишня дружина ведучого, Олена Войченко, разом з їхніми дітьми, 11-річною Емілією та 6-річним Еваном, проживає в Канаді. За словами Полтавської, ведучий відповідально ставиться до своїх зобов’язань і завжди підтримує зв’язок з дітьми.

“За законом має платити 30 тисяч гривень. Платить 30-50 тисяч гривень щомісяця”, – поділилася Катерина.

Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить на своїх дітей
Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить на своїх дітей

 

Телеведучий, якому суд визначив обов’язкові щомісячні виплати в розмірі 30 тисяч гривень на утримання двох дітей, фактично переказує більше — від 30 до 50 тисяч гривень щомісяця. Чоловік бажає, аби його малеча не мала незакритих потреб, а життя в Канаді не таке й дешеве, тому й платить більше.

Крім того, Катерина поділилася спогадами про знайомство з рідними Володимира. За словами Полтавської, коханий майже відразу розповів батькам про нове захоплення, а ось особиста зустріч відбулася трохи пізніше. З його батьком вона зустрілася через два місяці після початку стосунків у грудні 2022 року, а з мамою — аж через пів року, у квітні 2023-го, оскільки та перебувала за кордоном.

Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить на своїх дітей
Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить на своїх дітей

Нагадаємо, Полтавська та Остапчук очікують на появу власної дитини. Спадкоємець має побачити світ ближче до Нового року, проте пара вже визначилася з ім’ям. Синочка назвуть Тимофієм. Попри всі складнощі вагітності, до яких Катерина не була готова, жінка не планує зупинятися. Вона зізнається, що мріє про велику родину.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?