Рубрики: Новини
22.10.2024 10:00

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися стосунки з Мішиною: “Вона була не готова”

Відомий український ведучий Слава Дьомін висловився про свій потенційний роман з Ксенією Мішиною. Що встало між цими двома, і чому вони не змогли бути разом?
Поділитися

Після розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта публіка не сумнівалася, що акторка швидко зможе знайти кохання. Але так склалося, що пішов вже 4-й рік, а зірка так само залишається вільною. За цей час вона жодного разу не представила фанатом якогось обранця. І так само гуморист утримується від подобного роду дій.

Вони розділені справжнім океаном, адже Олександр на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки, де будує свою кар’єру та виступає як комік. Ксенія тим часом знімається в серіалах, веде свій блог, і лише натякає на романтичний інтерес до інших.

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися його стосунки з Ксенією Мішиною

Слава Дьомін зізнався, чому не склалися його стосунки з Ксенією Мішиною

Але ще декілька років тому публіка підозрювала, що у акторки щось є з радіоведучим Славою Дьоміним. І інтуїція, як виявилося, її не підвела, адже чоловік дійсно мав романтичні наміри по відношенню до зіркової колеги.

От тільки романом це не завершилося. Хоча вони проводили разом багато часу, залицятися до Ксенії Дьомін не став.

Втім, стосунки він їй запропонував і отримав відмову. Виявляється, на це навіть була причина, і вона полягала в грошах.

“Я запропонував Ксенії стосунки, а вона сказала, що вона до них не готова. Мені здається, що взагалі кожній жінці важлива фінансова складова у чоловікові, щоб він міг заробляти. В Ксенії це також є. До мене ніяк це не проявлялося. Я їй давав тільки якісь поради з приводу роботи, певних її починань. Платив за неї, коли йшли гуляти”, – зазначив ведучий.

Що конкретно мав на увазі Дьомін залишається загадкою, але судячи з усього, Ксенію цікавив традиційний формат стосунків між жінкою та чоловіком, коли останній бере на себе усі витрати.

Нагадуємо, він також розповідав про свою симпатію до Злати Огнєвіч. Але як відомо, з нею він так не зближувався.