“Всі діти брудні, подряпані, а у мене на голові гніздо”: Інна Мірошниченко розсмішила сімейними фото

У родині Тимура та Інни Мірошниченко росте троє чарівних дітей, які не дають їм нудьгувати ні на секунду. Як змінилося життя зоряної пари після появи прийомного сина Марселя? Читай далі у матеріалі.

Після того, як у родині зірки ЖВЛ Тимура Мірошниченка та його дружини юриста Інни Мірошниченко з’явився прийомний син Марсель, якому всього 2 роки, за їхніми соцмережами почали спостерігати ще більше користувачів Мережі. Кожна публікація викликає інтерес і велику кількість коментарів, особливо, де пара розповідає про своїх дітей – 5-річну дочку Мію, 3-річного сина Марка та маленького Марселя.

У родині Тимура та Інни Мірошниченко росте троє чарівних дітей
У родині Тимура та Інни Мірошниченко росте троє чарівних дітей

Так, напередодні Інна Мірошниченко поділилася серією раніше неопублікованих фотографій, зроблених під час хрещення прийомного сина. Більшість із них зробила 5-річна дочка. Що з цього вийшло можна побачити на знімках. У кадрі щасливі діти – замурзані та розпатлані. Маленький Марсель взагалі розмазаний у кадрі, Мія та Марк із червоними очима від фотоспалаху.

Інна Мірошниченко показала раніше неопубліковані фотографії із сім'єю
Інна Мірошниченко показала раніше неопубліковані фотографії із сім’єю

Багатодітна мама прокоментувала знімки із властивим їй гумором:

“Всі діти брудні, подряпані, а у мене на голові гніздо. Тільки Тимур, як завжди красунчик”.

Інна Мірошниченко показала раніше неопубліковані фотографії із сім'єю
Інна Мірошниченко показала раніше неопубліковані фотографії із сім’єю

Насправді фотографії вийшли дуже милими та зворушливими. Можна лише уявити, скільки захоплених коментарів отримала Інна в особистих повідомленнях. Нагадаємо, що нещодавно дружина Тимура Мірошниченко – Інна повідомила про свій намір усиновити ще одну дитину. Юристка вже зібрала всі необхідні документи та подала їх до відповідних органів. Тепер тільки лишилося чекати. Тож незабаром у родині ведучого найпопулярнішої програми про зірок Тимура та Інни Мірошниченко з’явиться ще одна щаслива дитина.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.