Рубрики: Новини
22.10.2024 18:57

“Вже як кілька місяців”: Леся Нікітюк зробила довгоочікувану заяву, до якої причетний Бабчук

Леся Нікітюк нарешті підтвердила, що вже не перебуває в статусі холостячки та її новим обранцем став Дмитро Бабчук - телеведуча публічно звернулась до нього та розставила всі крапки над "і".
Поділитися

Нещодавно відьма Марія Тиха передбачила, що незабаром Леся Нікітюк зустріне свою любов. А згодом і сама телеведуча привернула увагу своїх фанатів завдяки опублікованому фото у своєму Instagram, на якому можна було побачити, як її ніжно обіймає чоловік у ліфті.

Леся Нікітюк позувала в білому топі з довгими рукавами та обтягуючих джинсах, які вдало підкреслювали її привабливі форми. У кадрі також було видно чоловічу руку, яка міцно тримала Лесю за талію, причому один з пальців навіть потрапив під її джинси. У відображенні стіни ліфта можна було розглянути татуювання на руці чоловіка.

Леся Нікітюк розповіла про свої стосунки з Дмитром Бабчуком. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Тоді ще Леся не залишила підпис до зображення, залишила лише смайл. Тоді вже фанати розпочали свої пошуки можливого коханого телеведучої, зокрема по татуюванням, адже Леся час від часу ще публікувала з ним фото, де було більше видно його тіла. І згодом фанати все ж таки віднайшли його сторінку в соцмережах.

Леся нікітюк також вирішила довго не тягнути і вже опублікувала романтичну фотографію з хлопцем, на якій його обличчя вже не приховане. Вона більше не бажає тримати інтригу для своїх шанувальників, адже її особисті повідомлення були переповнені численними запитаннями від них.

Леся Нікітюк розповіла про свої стосунки з Дмитром Бабчуком. Фото з Instagram @lesia_nikituk

Леся зазначила, що їй набридло грати в загадки і розслідування, і прямо висловила свої почуття, вказавши на те, що між нею та Дмитром Михайловичем існує справжнє кохання. Вона також подякувала всім за підтримку і добрі побажання.

Зараз телеведуча щаслива у стосунках із Дмитром Бабчуком, який на своїй сторінці в Instagram іронічно описує себе як пенсіонера ЗСУ, що ж, можливо ці стосунки будуть для Лесі останніми та вже незабаром вона буде нареченою.