“Зовсім дорослий став”: Сергій Притула вперше за довгий час показав 16-річного сина не від дружини Катрусі

Популярний український ведучий Сергій Притула вперше за довгий час показав 16-річного сина Дмитра не від дружини Катрусі. Як зараз виглядає старший син зірки?

На даний момент Сергій Притула являється багатодітним батьком. У зірки зростає старший син від попереднього шлюбу Дмитро, а також 2 прекрасні дочки Стефанія та Соломія, яких йому народила дружина Катруся.

З сином Сергій старається проводити багато часу, тому хлопець часто відправляється у різні поїздки разом з родиною батька, грається з сестричками і не боїться відповідальності за них. Окрім того, в нього є менша сестра і по лінії матері.

Сергій Притула показав свого старшого сина Дмитра

Сергій Притула показав, як виглядає його квартира у столиці
Сергій Притула показав свого старшого сина Дмитра

Не так давно пані Юлія показувала, як сильно виріс спадкоємець Сергія Притули. У кадр він потрапив під час поїздки в поїзді. Публіка була здивована тим, наскільки високим та статним він став.

Нещодавно і сам ведучий похизувався старшим спадкоємцем. На честь дня народження юнака чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram привітання, в яких розповів про свого сина, а також залишив йому декілька побажань.

У коментарях публіка відмітила серйозні зміни, які сталися з Дмитром всього за декілька років, а також приєдналася до привітань.

Нагадуємо, що декілька років тому Сергій Притула повідомив про завершення своєї телевізійної кар’єри. Зірка зізнався, що не хоче повертатися до розважального формату шоу, однак не виключає можливість участі у більш серйозних шоу.

Хоча глядачі сподівалися, що Сергій Притула передумає, на даний момент він все ж таки демонструє впевненість у своїх кроках та рішучість. Вже 10 років він займається благодійністю, збирає кошти, тісно спілкуються захисниками та підтримує їх і на даний момент здебільшого зосереджений на своєму фонді. Його колишня партнерка Леся Нікітюк 2022-го також брала активну участь у різного роду волонтерській діяльності. Однак, зірка врешті-решт вирішила повернутися до зйомок та шоу.

Схожі статті

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.

Риба чи м’ясо? Ірина Білик погодилася на вечерю з Дімою Коляденком: парі вже бажають кохання та нового щастя

Ірина Білик повідомила, що Дмитро Коляденко повернувся до неї з їжею. Зірка погодилася на вечерю з шоуменом і обирала між м'ясом та рибою. Знайомі почали бажати їм щастя.

Екс-дружина “Холостяка” Нікіти Добриніна літає на приватному вертольоті: що Даша Квіткова забула в Африці

Даша Квіткова відправилася на інший материк світу. Там вона літає на приватному вертольоті та розглядає все навколо з висоти "пташиного польоту". Зірка насолоджується Африкою.

Насолоджується найромантичнішим містом без Кацуріна: Надя Дорофєєва з’явилася в Парижі у приємній компанії

Париж вважають найбільш романтичним містом у світі. Тому мільйони закоханих пар мріють хоча б раз побувати там, насолодитися його атмосферою. Але чому Дорофєєва вирішила поїхати в Париж без Кацуріна?