Рубрики: Новини
22.10.2024 16:31

Хливнюк, Клопотенко та інші: з ким ще приписували романи Холостячці Златі Огнєвіч

38-річна Злата Огнєвіч не приховує, що дуже хоче заміж і вже готова створити сім'ю. На тлі цього у Мережі постійно виникають чутки про її романи з відомими чоловіками.
Поділитися

Співачка Злата Огнєвіч, яка багато часу присвячувала кар’єрі, нарешті вирішила, що вже готова створити сім’ю. Про це артистка зізналася в інтерв’ю Олексію Суханову. У розмові навіть був натяк, що знаменитість перебуває у процесі пошуку і навіть ходить на побачення. Подробиць Злата розкривати не стала. А поки що артистка шукає гідного чоловіка, пропонуємо згадати, з ким із представників шоубізнесу їй приписували романи.

Злата Огнєвіч та переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко

Злата Огнєвіч заговорила про роман з Євгеном Клопотенко

Два роки тому серйозно заговорили про любовні стосунки співачки з переможцем “МастерШеф” Євгеном Клопотенком. Після того, як у Мережі почали з’являтися їх спільні відео, багато хто припустив, що у знаменитостей виникла симпатія. Якось Клопотенко навіть поставили пряме запитання. Проте шеф-кухар сказав, що між ними лише дружба. Щоправда, зазначив, що Злата часто шле йому у соцмережах серця, а він їй у відповідь ставить “лайки”.

Злата Огнєвіч та лідер “Бумбокс” Андрій Хливнюк

Злата Огнєвіч уперше заговорила про стосунки із Андрієм Хливнюком

Ще до війни Злата Огневич співпрацювала з музикантом Андрієм Хливнюком і в якусь мить, як зізналася артистка в інтерв’ю “Радіо Люкс”, вона навіть відчувала симпатію до колеги. Артистка зізналася, що було складно встояти перед розумним, глибоким, талановитим та харизматичним чоловіком. Проте, на її жаль, їх пов’язував лише творчий союз.

А нещодавно з’явилися чутки, що Злата Огнєвіч закрутила роман із одруженим учасником “Голосу” музикантом Максимом Бородіним. Після виходу їхньої спільної пісні “Без тобе”, в кліпі якої вони пристрасно з’ясовували стосунки, обіймалися і трималися за руки, в Мережі одразу ж заговорили про їхній зв’язок.

Злата Огнєвіч відповіла на чутки про романи з колегами з шоубізнесу

Артистці навіть довелося публічно виправдовуватися і наводити приклад кінофільми, в яких актори грають на камеру любовні почуття, хоча насправді їх не відчувають.