Рубрики: Новини
23.10.2024 09:01

Вона була коханкою, а він зраджував дружині: куди зайшли стосунки Вакарчука і Соловій Христини?

Цей творчий союз протримався 10 років, а потім різко обірвався. Що насправді пов'язувало Святослава Вакарчука зі своєю фавориткою Христиною Соловій?
Поділитися

В особистій історії знаменитого музиканта і політика Святослава Вакарчука неможливо обійти ім’я співачки Христини Соловій, з якою його пов’язувало 10 років співпраці. Весь цей час шанувальники губилися в здогадах – пов’язує їх лише творчість чи ближчі стосунки? Потім з’ясується, що обоє мали дуже бурхливе особисте життя, але між собою вони не перетиналися.

Христина Соловій, поки співпрацювала з Вакарчуком, пережила серію бурхливих романів, у тому числі з одруженим чоловіком. А нещодавно 31-річна артистка офіційно підтвердила, що протягом року зустрічалася з 49-річним письменником та музикантом Сергієм Жаданом.

Сергій Жадан і Христина Соловій у кліпі Юніст

Щоправда, зробила вона це, коли розірвала з ним стосунки, при цьому уточнила, що розлучення було дуже важким та травматичним для обох. Ініціатором стала Соловій, коли зрозуміла, що покохала вже іншого чоловіка. За словами артистки, вона чекала на потрібний момент, щоб повідомити про своє рішення партнеру, але він дізнався про це раніше.

На відміну від Христини Соловій Святослав Вакарчук про свої любовні стосунки не розповідає. Відомо, що протягом 20 років музикант перебував у стосунках із Лялею Фонарьовою, з якою виховував доньку від її першого шлюбу.

Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова

Однак у 2021 році артист розірвав Мережу сенсаційним зізнанням, що офіційно розлучився, незважаючи на те, що кілька місяців тому дуже зворушливо привітав дружину із Днем народження.

На цьому сюрпризи від Вакарчука не скінчилися. Незабаром стало відомо, що у музиканта народився син. І хоча ім’я матері своєї дитини Святослав не називав, досить швидко з’ясувалося, що їй може бути продюсерка Євгенія Яцута. Через рік, влітку 2022 року, у Святослава Вакарчука народилася донька. У коментарі музикант неодноразово зазначав, що неймовірно щасливий бути батьком, але про дружину жодного слова.

Нова таємна обраниця Святослава Вакарчука