Рубрики: Новини
23.10.2024 10:58

Пройшла любов? Чому Ярослава Магучіх не поспішає одружуватись – названа реальна причина

Ярослава Магучіх успішна лише у своїй кар'єрі, а й в особистому житті - легкоатлетка розповіла про своє майбутнє весілля та коли вона планує його відсвяткувати.
Поділитися

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх поділилася своїми плани щодо весілля. Вона зазначила, що наразі відклала одруження з нареченим Назаром. Пара заручилася в листопаді минулого року, але не поспішала з оформленням своїх стосунків.

Спочатку вони планували провести весільну церемонію після Олімпійських ігор, але обставини змінили їхні наміри. Ярослава висловила бажання відсвяткувати пишне весілля в рідному Дніпрі, проте повномасштабне вторгнення у країні ускладнило ці плани. Вона підкреслила, що в даний час вважає за краще не організовувати великі святкування, оскільки це не є доречним у теперішніх умовах.

Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим

Спортсменка планує провести весілля саме в Україні і не має наміру організовувати святкування за кордоном, оскільки не всі запрошені можуть мати можливість приїхати, і в кращому випадку це буде “жіноче весілля”.

Водночас Ярослава підкреслила, що багато хто стверджує, ніби слід жити теперішнім життям – прямо тут і зараз, адже молодість – це період розквіту. Проте вона усвідомлює, наскільки важливо мати близьких поруч у цей особливий момент, а тепер, коли всі родичі і друзі розкидані по світу, реалізувати цю ідею стає непросто.

Ярослава Магучіх розповіла, чому насправді відклала весілля з нареченим

Нагадаємо, що знайомство Ярослави з нареченим Назаром відбулося, коли вони разом готувалися до змагань. Спочатку вони тренувалися в одній групі, і молодий спортсмен щодня бачив її, і згодом у нього виникла симпатія.

Вже в 16 років він наважився запросити Ярославу на побачення, і, за його словами, їхня історія кохання є досить простою та зрозумілою. Його вражало, як дівчина поводилася на тренуваннях і в повсякденному житті, що лише підсилювало його захоплення нею. Також він зізнавався, що не міг не помітити її привабливості, що також справило на нього значний вплив.