Фехтувальниця Ольга Харлан вперше показала свого італійського нареченого: у них будуть дуже красиві діти

Що може перевершити емоції спортсмена від першого місця на Олімпійських іграх? Хіба що кохання. Коли ці почуття поєднуються, то їх силу важко передати словами. Але це спробувала зробити Ольга Харлан.

Ольга Харлан у свої 33 роки уже є беззаперечною легендою для українського спорту. Сьогодні красуня має звання найтитулованішої спортсменки в історії України. А особисте життя відомих людей завжди приковує багато уваги. Тому шанувальникам було цікаво, чи вільне серце такої успішної та розкішної красуні. І Харлан дала на це питання чітку відповідь.

З 2019 року Ольга знаходиться у стосунках з італійським спортсменом Луїджі Самеле. Чоловік також займається фехтуванням. Як і Харлан, на Олімпіаді в Парижі Самеле також забезпечив призове місце для своєї країни — спортсмен виборов бронзову медаль.

Дівчина написала, що вони з коханим були разом у найважливіші дні їхніх спортивних кар’єр. У кожного завжди знаходилися потрібні слова підтримки або ж просто можливість помовчати, але як одне ціле. Ольга безмежно вдячна Луїджі за його підтримку у найскладніші життєві моменти. Вона пам’ятає кожну секунду, проведену разом з коханим, та впевнена, що колись вони зможуть розповісти чудову історію про себе. А зараз їхня спільна історія досі пишеться.

Ольга Харлан зізналася в коханні своєму бойфренду-італійцю
Ольга Харлан зізналася в коханні своєму бойфренду-італійцю

Так само пишеться й новітня історія України. І зараз кожен українець намагається бути в ній важливим. Не залишається осторонь й Ольга. Спільно з фондом Сергія Притули спортсменка влаштовує аукціон, під час якого зареєстровані учасники зможуть позмагатися за шаблю, яка принесла Харлан та Україні перемогу на Олімпійських іграх в Парижі.

Додатково кожен охочий зможе взяти участь в розіграші українського прапора з автографом Ольги Харлан. Для цього достатньо задонатити на відкриту Сергієм банку суму кратну 200 гривень. А людина з найбільшим донатом отримає можливість випити каву зі спортсменкою.

Збір-аукціон від Ольги Харлан та Сергія Притули з можливістю виграти прапор із підписом спортсменки
Збір-аукціон від Ольги Харлан та Сергія Притули з можливістю виграти прапор із підписом спортсменки

Патріотичну позицію Ольга проявляє вже далеко не вперше. Фехтувальниця навіть ризикувала не потрапити на Олімпіаду-2024 через “скандал” — після перемоги над російською суперницею Харлан відмовилася тиснути їй руку. Йдучи на такий крок, Ольга усвідомлювала всі ризики. Але спортсменка зізналася, що вчинити інакше у той момент вона не могла і не хотіла.

Звісно, представники суперниці старалися добитися покарання для Харлан. Проте Міжнародна федерація з фехтування все ж прийняла правильне рішення. Хоча сумніви були, але зусиллями українських дипломатів та міністерств вдалося досягти справедливого рішення. Зрештою Ольга на Олімпіаді-2024 ще неодноразово викликала смуток у всіх недоброзичливців.

Схожі статті