Рубрики: Новини
23.10.2024 12:57

Більше не “чайлдфрі”? Дантес розповів про виховання двох “своїх” дітей – Дорофєєва ні до чого

Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою став батьком двох дітей, але від іншої - співак розповів, як виховує їх разом із коханою Дашею Кацуріною.
Поділитися

Співак і телеведучий Володимир Дантес нещодавно розповів про свій досвід батьківства, акцентуючи увагу на тому, як діти відкривають перед ним нові цінності та навчають важливим урокам. Володимир не вважає себе вітчимом для дітей Даші Кацуріної від попереднього шлюбу, але зазначає, що отримує величезне задоволення від спільного проведення часу з так званою донькою Сашею та сином Іваном.

Він говорить про те, що не відчуває на собі великого тиску відповідальності, а більше насолоджується митями, проведеними разом із дітьми. Володимир розповів, що вони часто займаються різними активностями, проводять час продуктивно і з користю. На його думку, Даша є чудовим менеджером у ролі мами, що дозволяє їм разом налагоджувати життя дітей.

Володимир Дантес вперше висловився про виховання двох дітей Даші Кацуріної

Співак зазначає, що не відчуває особливого занепокоєння, оскільки їхнє життя організоване, а обстріли під час війни він сприймає як свого роду лотерею. Він також підкреслює важливість відкритого спілкування, зазначаючи, що, незважаючи на страхи, які можуть виникати у дітей, вони завжди обговорюють свої переживання.

Вова зазначає, що Іван і Саша вміють насолоджуватися життям, слугуючи прикладом для інших і не дозволяючи собі впадати у відчай.

Володимир Дантес вперше висловився про виховання двох дітей Даші Кацуріної

Артист зауважує, що, на жаль, існує країна, яка прагне зруйнувати дитинство дітей, але на батьках лежить відповідальність за створення щасливого дитячого світу. Саша навчається у престижній школі та з задоволенням відвідує дитячі табори.

Також Саша займається танцями і вокалом, а хлопчик Іван активно бере участь у святкуваннях днів народження своїх друзів. На думку Вови, дитинство дітей є набагато яскравішим, ніж те, яке переживало його покоління. Він впевнений, що діти, як і всі люди, мають право на життя без страху, і це залежить саме від батьків.