Рубрики: Новини
23.10.2024 18:44

Вчора Париж, сьогодні Київ, завтра Лондон: як Віра Брежнєва насолоджується свободою без Меладзе

Після розлучення з Костянтином Меладзе життя Віри Брежнєвої зовсім не змінилося і навіть заграло яскравими фарбами, на відміну від життя її колишнього чоловіка, який зник з усіх радарів.
Поділитися

Українська співачка Віра Брежнєва прожила в офіційному шлюбі із продюсером Костянтином Меладзе 8 років, а до цього довгі роки перебувала у статусі його коханки. Їхній роман розпочався, коли співачка була одружена з українським олігархом Михайлом Кіперманом, від якого народила молодшу дочку Сару, а продюсер жив з Янною Сум, з якою виховував трьох дітей. 10 років пара приховувала стосунки, в 2015 офіційно зареєструвала шлюб, а 6 жовтня 2023 року Брежнєва повідомила про розлучення.

Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе

Причину розставання артистка не назвала, тому в Мережі відразу ж почали вигадувати різні версії. Найпоширенішою стала, що Брежнєва та Меладзе розлучилися через різну політичну позицію. Якщо Віра Брежнєва відкрито виступила на підтримку України, завершила кар’єру в РФ і виїхала з країни, де жила останні роки, то продюсер обрав позицію мовчання та просто випарувався.

Ось уже понад 2,5 роки Костянтин Меладзе не з’являється на публічних заходах, не відвідує музичні конкурси та не бере участі у шоу-програмах. Його бачили двічі – вперше на гірськолижному курорті у Швейцарії, де він на самоті сидів у ресторані, вдруге – на концерті брата – Валерія Меладзе в Юрмалі і те, тільки у гримерці.

Костянтин Меладзе після розлучення з Брежнєвою засвітився у Юрмалі

На відміну від свого ексчоловік, Віра Брежнєва не ховається від публіки, а живе повноцінним життям зірки.

Вона багато подорожує світом – тільки недавно вона гуляла Парижем, як уже за кілька днів постить фото з Києва, а днями оприлюднила відео з Лондона.

Віра Брежнєва показала, як насолоджується життям за кордоном

Співачка багато знімається для реклами та продовжує розвивати свій косметичний бренд. Іноді Віра дає концерти. Не забуває артистка і про особисте життя. Нещодавно з’явилися чутки, що Віра Брежнєва завела роман з якимсь багатим чоловіком. Як стверджують у ЗМІ, саме з ним вона з’явилася на ювілейному концерті “Океану Ельзи” під час свого останнього візиту до Києва.

Як виглядає новий обранець Віри Брежнєвої Фото: bespalovmedia