Рубрики: Новини
23.10.2024 23:04

Дружина Решетніка зізналася, що вони стали батьками після народження 3-х дітей, але є нюанс

Дружина Григорія Решетніка Христина зізналася, що вони стали батьками після народження трьох дітей, але є певний нюанс. Щасливу новину повідомили з-за кордону.
Поділитися

Популярний український ведучий Григорій Решетнік декілька років тому став багатодітним. Дружина Христина подарувала йому трьох прекрасних діток.

Але пара не готова зупинятися і охоче говорить про імовірне поповнення. Зокрема, зіркова пара припускає усиновлення. І хоча з дітьми вони обговорили дане питання, все ще не наважуються зробити крок назустріч до прийомних діток.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як вони знову стали батьками

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як вони знову стали батьками

Тим не менш, вони нещодавно потішили публіку новино про те, що стали вінчальними батьками. Відповідна публікація зʼявилася на особистій сторінці Христини в соціальній мережі Інстаграм.

“Вінчальні батьки. Стільки написали мені, що не розуміють, хто це. Я, зізнатись, теж не зовсім знала, поки нас не запросили ними стати. На Франківщині завжди були свідки – незаміжні хлопець і дівчина. А от в Чернівцях, виявляється, друзі наречених – це пара, щаслива в шлюбі, яка може стати прикладом для тих, хто лише створює нову сімʼю. А в майбутньому ще й хрещеними батьками дітей. Отже, відтепер я – вінчальна матка, Гриша – вінчальний батько. А наші друзі для нас – фін та фіна”

Тож поки до дітей справа не дійшла, але зіркова пара отримала новий досвід і також розповіла своїй публіці дещо нове.

Нагадуємо, що Григорій та Христина Решетніки разом більше 15 років. Подружжя стало зразковим для багатьох глядачів і навіть дає деякі поради на телебаченні, як пара, яка подолала кризи та змогла прийняти одне одного.

Завдяки цьому Христина змогла заробити собі репутацію і стати популярною блогеркою. Публіка з інтересом цікавиться її буднями, спостерігає за виховним процесом, обмінюється досвідом. І навіть інколи Христині вдається вирватися за кордон та відпочити у компанії дівчат.