Рубрики: Новини
13.10.2020 13:35

В центрі столиці чоловік підпалив себе

Учора на центральній вулиці міста військовий АТО підпалив себе на знак протесту проти влади.
Поділитися

За свідченнями Вартових Еспресо невідомий чоловік учинив підпал о 3:30 ночі.

Своїми діями чоловік хотів привернути увагу до проблем учасників АТО та ООС і ставленням влади до них і членів їхніх сімей.

Дехто стверджує, що боєць вирішив у такий спосіб покінчити з собою через нещасливе кохання. Проте ця версія була спростована, адже у чоловіка є дружина та донька.

За словами Юлії Микитенко її батька намагалися врятувати молоді люди у фонтані на Майдані Незалежності. Також донька стверджує, що її батько фронтовик ООС, здійснюючи самопідпал добре розумів що робить і тому не намагався себе загасити.

Микола Микитенко – боєць АТО, що вчинив самопідпал

Окрім цього чоловік дуже переживав за ставлення у країни до бійців АТО та ООС. Яке з кожним роком ставало все гіршим, про що він писав кілька публікацій на своїй сторінці у мережі Facebook. Як розповідає сам Микола Микитенко, раніше дружини учасників війни на Донбасі мали право безкоштовно народжувати, а зараз пологи приймаються на загальних підставах і потрібно сплачувати внесок у розмірі від $500 до $1000. Чоловік називав це нелюдським ставленням до військових і часто казав: «Сволота, як вони так можуть!» і стверджував, що «ветерани зараз нікому не потрібні».

Стало відомо, що перед самопідпалом колишній боєць АТО Микола Микитенко написав на своїй сторінці в Facebook кілька постів з роздумами про свій майбутній вчинок. Він висловив накопичені емоції словами: “Думаю, як буду горіти? Як Василь Стус?! Досить сил довести, що Україна понад усе? Дістало!!! Вийдіть всі, побратими, як 24 числа, візьміть зброю в руки, і захистіть нашу рідну Україну !!!”. А у дописі, що з’явився ранніше Микола Микитенко попросив: “Підтримайте за все мої гріхи!!! Слава Україні!!!”.

За даними лікарів, шансів вижити у чоловіка практично немає, адже обгоріло 98% шкіри.

Нагадаємо, що у бійця АТО Миколи Микитенка залишилися дружина і донька.

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація