|
06.04.2023 18:18

“Вирушаю в далеку подорож”: Марічка Падалко залишає всі свої справи і сім’ю в Україні заради заокеанської мети

Жити без пристрасті надзвичайно складно. За відсутності улюбленої справи кожен день автоматично стає сірим і перетворюється на будень, який повторюється щодня. Чимало людей знаходять себе в кардинально різних сферах діяльності. Хтось фанатіє від читання книжок, хтось від кулінарії, а хтось не може уявити своє життя без спорту. Саме спорт став найулюбленішим хобі телеведучої Марічки Падалко. А який саме, читайте далі.

Коротко про Марічку Падалко

Марічка Падалко — це відома українська телеведуча та журналістка, яка працює на телеканалі 1+1. Свою популярність вона здобула завдяки новинній програмі ТСН, ведучою якої вона працює вже протягом двадцяти років. Таклж з 2006 по 2009 вона вела ранкову програму “Сніданок з 1+1” разом з актором та телеведучим Юрієм Горбуновим.

Телеведуча ТСН Марічка Падалко

Навіщо телеведуча їде в Америку?

На своїй сторінці в Instagram Марічка Падалко поділилась гарною звісткою із підписниками. Жінка написала, що наступного тижня планує їхати до США. А їде туди вона не просто так, а для участі в щорічному Бостонському марафоні. Телеведуча розповіла, що довжина забігу — 42 кілометри.

Окрім підпису, жінка оприлюднила відео, де продемонструвала прекасну фізичну підготовку.

Біг = волонтерство

Варто зазначити, що Марічка Падалко вже не перший рік активно займається бігом. Ще у далекому 2015 році почала брати участь у благодійних марафонах. Їхня мета була різною: на якомусь збирали гроші для придбання спеціального обладнання для діагностики хвороб у неомвлят, на іншому — для онкохворих дітей.

Підготовку до Бостонського марафону, який відбудеться 17 квітня, телеведуча розпочала ще в березні. В одному зі своїх дописів вона розповіла, що зазвичай, спортсмен має за місяць до забігу пробігти 30-32 кілометри. За словами Падалко, після цього потрібно утриматись від бігу й дати тілу відновитись.

Що ж, залишається лише побажати Марічці Падалко успіхів і гарних результатів!