“Він прийшов по всю Україну”: 46-річна Марічка Падалко приструнила знахабнілих підписників, які підтримують рф

Завжди чемна Марічка Падалко зірвала маску і не поскупилася на слова для підписників, які знахабніло підтримала ідею "російського" Донбасу та Криму.

26-й день Україна героїчно боронить свою землю. Горе стало спільним для кожного і згуртувало нас навіки. Втім, досі знаходяться й такі люди, які попри весь жах війни досі вважають, що треба було віддавати землі Донбасу та Криму, аби Київ та інші міста була у спокої.

Марічка Падалко, знайшовши таких коментаторів у себе в Інстаграмі не стала церемонитися, а пояснила, не без емоцій, що такого в жодному разі не можна було робити. У коментарях під своєю останньою публікацією зірка відповіла жіночці, яка зарядила думку про ідею того, що Донецька та Луганська області разом з Кримом вже давно стали частиною Росії.

“По-перше, зупинити війну може лише ті, хто почав. По-друге, Путін зараз прийшов не по Донецьк, Луганськ і Крим, він прийшов про всю Україну”, – написала зірка.

46-річна Марічка Падалко приструнила знахабнілих підписників

Присоромили жіночку і інші фанати знаменитості. Хвацько відповіли мадам та розставили всі крапки на “ї”, написавши:

  • “Слідом за російським кораблем іди на х***!”
  • “За руським корабліком біжи”
  • “От уявіть, що про ваш регіон скажуть так само! Чи варта Київщина-Львівщина-Полтавщина того, аби гинули діти? І вас здадуть. І фашист зайде у вашу хату, покористує вас і піде. А на заході скажуть: вона була проросійська, не жалко. Проросійські їдуть в Росію, а українська земля – неподільна”

Нагадаємо, що Марічка Падалко продовжує працювати попри все у Києві, а її чоловік Єгор Соболєв відправився захищати столицю у складі територіальної оборони.

Схожі статті