|
16.04.2023 16:48

Хворобу Олега Винника, через яку він втік в Німеччину, розсекретили: “Ніхто не хотів озвучувати його діагноз”

Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник скасував декілька концертів через стан здоров’я. За офіційною версією, повелитель вовчиць фізично не міг виступати. Повідомлялося, що зірка має проблеми з горлом.

Стало відомо, яку недугу приховує Олег Винник

Після 24 лютого користувачі мережі звернули свою особливу увагу на той факт, що Олег практично відсутній в українському інформаційному просторі. Через декілька місяців його адвокати повідомили, що Винник перебуває в Німеччині, де проходить лікування. Який саме діагноз не дає співаку повернутися додому озвучено не було. Тим не менш, у коментарях різноманітними фанатами постійно згадувалася онкологія. Однак, ця версія існувала лише на рівні чуток.

Стало відомо, яку недугу приховує Олег Винник

Стало відомо, яку недугу приховує Олег Винник

Колеги Олега Винника неохоче обговорюють його проблеми і тим паче не розповідають, що саме намагається вилікувати зірка. Однак, нещодавно блогер Богдан Беспалов озвучив інформацію щодо недуги повелителя вовчиць. Чоловік стверджує, що Олег Винник лікується від онкології.

“Багато разів ми вже розбирали драму його життя. Хто не в курсі, хворіє він на онкологію… Ані Слава Дьомін, ані Маша Єфросиніна, ані Оля Полякова. Ніхто не хотів озвучувати його діагноз, тому що в нас все толерується у суспільстві шоу-бізнесу, у нас всі посміхаються один одному, грають за правилами”, – заявив Беспалов у новому випуску свого проектуна YouTube.

При цьому блогер впевнений, що Олег Винник не збирається повертатися в Україну. Такий висновок контент-мейкер робить з реєстрації бізнесу співака в Європі. Тим не менш, голова фан-клубу зірки Валерія Барон навпаки говорить про те, що співак завжди жив в Німеччині і концентрація чуток навколо його нинішнього місцеположення гіперболізована, так як в Україні Олег лише виступав. Варто відзначити, що дійсно повелитель вовчиць усе своє життя записував пісні у своїй студії, яка знаходиться в Берліні.

Так само лейбл, під яким він виступав, подейкують був зареєстрований в Німеччині задовго до початку повномасштабної війни в Україні.