|
19.04.2023 12:03

Тепер ще й гумористка: Лілія Ребрик готується до концерту в “Дизель Шоу” – набридла успішна кар’єра ведучої?

Автор: Юлія Ящук

Багато українських дівчат мають свій приклад для наслідування. Для когось Лілія Ребрик стала саме тією, на яку хочеться бути схожою. Ще б пак! Безліч талантів допомогли їй стати тією, ким її бачимо на екранах. Прекрасна ведуча, харизматична акторка театру та кіно й навіть танцівниця – далеко не повний список того, що вміє зірка телебачення.

Участь в легендарному танцювальному шоу “Танці з зірками” розкрила не тільки невгамовний потенціал, а ще й відкрила двері до нового та світлого кохання з танцюристом Андрієм Диким. Пристрасть на паркеті переросла у звичне життя, тому тепер бачимо зразкову сім’ю, яка з кожним роком тільки міцнішає. Талановиті донечки беруть приклад із зіркових батьків. Старша донька Діана у свої юні роки встигла заробити перші гроші. Вона знімається у кіно, як зіркова матуся та бере участь у багатьох танцювальних змаганнях, як тато.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Лілія жартує, що все почалося ще тоді, коли була вагітною Діанкою та брала її на знімальні майданчики. Тому, з того моменту можна занотувати початок кар’єри доньки.

Лілія Ребрик про концерт в “Дизель Шоу”

У своєму Instagram-блозі зірка часто поширює інформацію про свої виступи та загальну творчу діяльність. Цього разу змогла здивувати своїх підписників новиною про участь в гумористичному проєкті “Дизель Шоу”, адже в такому амплуа акторку ще не бачили.

Лілія Ребрик розповіла про свою участь в Дизель Шоу

“Дуже насичений зараз графік. Подивіться, скрізь тексти. Це я так вчу, говорю голосно, проговорюю за кермом. Не читаю, просто отак повторюю. 21 квітня в Жовтневому Палаці відбудеться концерт “Дизель Шоу”. Ви здогадалися, хто там буде брати участь? Правильно, я. Ось, до речі, їду на репетицію. Тому, до зустрічі. Запрошую усіх”, – зазначила Ребрик.