|
03.05.2023 11:20

Переможниця “Євробачення” Руслана розповіла, скільки коштує її 4-поверховий особняк – підтримує гідний статус

Автор: Юлія Ящук

Переможниця “Євробачення” Руслана на власному досвіді знає, якою важкою працею та недоспаними ночами отримуються такі гонорари за концерти та як будується власне гніздечко для гідного життя.

У сюжеті “Неймовірної правди про зірок” стало відомо, скільки заробляла після перемоги в конкурсі, які статки має тепер, а також зазначила, в яку ціну обійшовся 4-поверховий особняк, в якому зараз мешкає.

Руслана Лижичко

Руслана розповіла, скільки коштує її 4-поверховий особняк

За словами жінки, після такої бажаної перемоги на “Євробаченні” у 2004 її гонорари за концерти досягали чималих сум, майже 30 000$, що понад 150 000 гривень на той момент. Зараз зізнається, що час злету пройшов, з роками інтерес до співачки спадав, тому дохід зменшився до 10 000$. Але цих заощаджень вистачило, щоб з чоловіком Олександром придбати та відбудувати розкішний 4-поверховий особняк, про який вони мріяли.

Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Така покупка житла обійшлася артистці приблизно 500 000$. Проте головна його цінність не у вишуканих кімнатах, ремонті чи неймовірній території, а в енергоефективності. 160 наявних сонячних панелей коштували зірці близько 40 000$ та 10 невеликих вітряків – ще стільки ж.

Будинок Руслани не лише виробляє енергію, а й приносить дохід зірковій родині. За підрахунками – 10-15 000 гривень на місяць. Також дім героїні нашого матеріалу вражає не тільки вітряками, а й хоромами в самому особняку. Наявний великий спортзал, підземний басейн і куточок для творчості – власна студія звукозапису. Для її облаштування було витрачено від 250 000$.