|
15.05.2023 16:05

Знаменитості, народжені в Ірпені та Бучі: Лобода, Коляденко, переможець “МастерШеф” Олександр Цвігун

Буча, Ірпінь – це не просто міста, це біль для кожного українця. Звичайно, це не єдині міста, які жалюгідно, але занадто жорстоко намагалися стерти з лиця землі не менш жалюгідні росіяни, які ніколи не бачили нормального життя. На жаль, багато людей вже ніколи не побачать, як відновлять їхні домівки та міста. Але є й ті, хто вже повернувся, або збирається, бо міста потрохи відновлюються та живуть новим життям.

У кожному українському місті точно є хоча б одна відома людина, Ірпінь та Буча не виключення. Тому сьогодні ми вирішили розповісти, хто народився у цих героїчних містах.

Світлана Лобода

Світлана Лобода

Відома співачка Світлана Лобода багато років вважалася українською артисткою. Її творчість дуже любили українці, навіть тоді, коли Світлана обрала для себе розвиток і роботу у росії. Але коли її місто почали окуповувати, жінка повернулась до України й почала допомагати своєму рідному місту. А також Лобода досі намагається знову завоювати довіру свого народу та колег. Тож виходить, що така зірка, як Лобода була народжена в Ірпені.

Ірина Коляденко

Українська спортсменка Ірина Коляденко також народилась в Ірпені. борець вільного стилю, чемпіонка Європи 2021 року, призер чемпіонату світу 2019 року та чемпіонату Європи 2020 року, бронзовий призер Олімпійських ігор 2020.

Олександр Цвігун

Олександр Цвігун

Переможець “МастерШеф. Професіонали-2” Олександр Цвігун не просто народився в героїчному місті Ірпінь, а ще й ледве зміг вибратися звідти, коли російські окупанти почали жорстоко знущатися з населення та з самого міста.