Рубрики: Новини
25.05.2023 11:01

Маша Єфросиніна святкує 44 роки: хто привітав красуню та як проводить день народження – без чоловіка Тимура

Успішна телеведуча, яка проклала самостійно свій шлях на телебаченні Маша Єфросиніна святкує 44 роки. З цієї нагоди вона присвятила допис та розповіла, як збирається провести цей день.
Поділитися

Весь шоу-бізнес, найрідніші та близькі друзі сьогодні вітають красуню з її днем народження. Маша Єфросиніна прославилася, як гостра на слівце жінка, яка не боїться публічних висловлювань, особливо, коли справа стосується спільних ворогів, які увірвалися на нашу землю.

Так, у новому дописі, який поширила Єфросиніна вона повідомила, що дійсно має сьогодні своє свято. Розповіла, що не буде просити коштів на збори, а просто щиро подякує долі в ці часи за людей, які поруч, добро, теплоту та турботу, яку отримувала навіть від незнайомих.

Маша Єфросиніна святкує 44 роки

Чесно зізналася, що сидить одна у квартирі, де немає поряд коханого чоловіка, який готував їй сніданок, дітей, які там виросли, все нині стало по-іншому. Вона не може з Тимуром поїхати в Європу в цей день, як зазвичай робила й додала, що не заробляє й приблизно стільки, скільки було до війни, але, попри все, щаслива, бо має безмежну кількість любові від дорогих їй людей.

“Я сиджу одна в порожній квартирі, де народилися мої діти, де щодня мій чоловік готував мені сніданок. Я не можу з ним збігти в Європу в цей день, як ми зазвичай робили. Я не заробляю і близько стільки, скільки заробляла. Але я щаслива. Мій телефон розряджається на очах від шаленої кількості привітань, що несуться зараз”, – написала Маша в дописі.

В коментарях прихильники, колеги та друзі масово вітають зірку та бажають тільки найприємніших та світлих емоцій. Серед них: телеведуча Леся Нікітюк, хореографиня Ілона Гвоздьова, репер Олексій Потапенко, журналістка Раміна Есхакзай та інші. Тож, приєднуємося до найщиріших вітань і ми.